به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا رهایی دوشنبه در چهارمین جشنواره پروژه های برتر کارشناسی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به چشم انداز 20 ساله دانشگاه گفت: طبق این سند قرار است این دانشگاه به یکی از سه دانشگاه برتر خاورمیانه و یکی از 30 دانشگاه برتر دنیا تبدیل شود.
وی افزود: بر اساس برنامه چهارم و پنجم توسعه دانشگاههای پژوهش محور وظیفه دارند تا فعالیتهای خود را در سطح ملی و بین المللی مطرح کنند که در این راستا این دانشگاه موافقتنامه های همکاری با دانشگاههای مختلف را منعقد کرده است. علاوه بر این به منظور گسترش تبادلات بین المللی بازدیدهای کوتاه مدت اساتید از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی وابسته به دانشگاهها، اعزام اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارآموزان به دانشگاههای همکار، همکاری با پروژه های تحقیقاتی با استفاده از امکانات فنی و آزمایشگاهی و مبادله اطلاعات دانش فنی، روشهای محاسباتی و نرم افزار و کتب درسی را در دستور کار خود قرار داده است.
رهایی ایجاد پژوهشکده های مشترک را از دیگر اقدامات این دانشگاه در زمینه توسعه فعالیتهای پژوهشی این دانشگاه نام برد و اظهار داشت: همچنین برنامه ریزیهایی برای اعزام دانشجویان ممتاز در دوره های کوتاه مدت و یا ترمی در دانشگاههای آسیایی و سایر کشورها صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه امیرکبیر به اقدامات این دانشگاه در حوزه آموزشی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در سال جاری رشته های مهندسی کیهان شناسی، مهندسی جوش، مدیریت و نوآوری فناوری و مهندسی لجستیک و زنجیره تامین راه اندازی شده و رشته های مهندسی فتونیک، آینده پژوهشی و خوردگی در دست اقدام است.
وی به راه اندازی دفتر ارتباط با صنعت در دانشگاه اشاره و ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی کلینیک صنعت بتوانند خدمات فوری و موثری به بخش صنعت ارائه دهند.
رهایی همچنین از توسعه آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: در صورتی که بتوانیم در سال جاری این آزمایشگاه را راه اندازی کنیم زمینه مناسبی فراهم می شود تا همه دانشکده های این دانشگاه به خدمات آزمایشگاهی دسترسی یابند.
نظر شما