۲۶ آذر ۱۳۸۸، ۱۰:۳۳

سلف سرویس غذاخوری مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم بهره‌برداری شد

سلف سرویس غذاخوری مجتمع دانشگاهی  پیامبر اعظم بهره‌برداری شد

ساری - خبرگزاری مهر: با حضور مسئولان دانشگاه غلوم پزشکی مازندران، سلف سرویس غذاخوری مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم دانشگاه آماده بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آزاد بخت معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی مازندران شامگاه چهارشنبه در مراسم بهره برداری از این سلف سرویس گفت: اجرای این طرح در مدت 14 ماه وبا هزینه بیش از 11میلیارد و 20 میلیون ریال ساخته شده که پنج میلیارد و 500 میلیون ریال از محل تملک دارایی و منابع سفر ریاست محترم جمهوری و بقیه آن از منابع داخلی دانشگاه تامین شده است.

آزاد بخت افزود: این سالن با ظرفیت پذیرش همزمان 800 نفر و با زیربنای 2100 متر مربع احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه پخت غذا نیز به زودی در این سلف سرویس انجام می شود، افزود: در حال حاضر نانوایی این مجموعه آماده شده و نان در این مرکز پخت می شود.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تأکید بر تلاش برای افزایش رفاه دانشجویان گفت: در صورتی که رفاه دانشجویان در ابعاد مختلف تامین  شود، دستیابی به اهداف آموزشی، علمی، فرهنگی و تربیتی در دانشگاه‌ها به نحو مطلوب تری فراهم می شود.

کد خبر 1002038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha