۲۶ آذر ۱۳۸۸، ۱۳:۳۵

بیگی:

نیروی انتظامی آذربایجان شرقی با فعالیتهای فرهنگی امنیت را افزایش داده است

نیروی انتظامی آذربایجان شرقی با فعالیتهای فرهنگی امنیت را افزایش داده است

تبریز - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی این استان را امن ترین نقطه کشور معرفی کرد و گفت: نیرو انتظامی با تلاش و اعمال برنامه های فرهنگی امنیت را در منطقه افزایش داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، احمد علیرضابیگی در همایش رؤسای کلانتری ها و پاسگاه های نیروی انتظامی آذربایجان شرقی در تبریز گفت: نیروی انتظامی آذربایجان شرقی با ایجاد فضایی فرهنگی توانسته تنشها را به حداقل برساند.

وی افزود: اقدامات به موقع و فرهنگی ناجا باعث بکارگیری قابلیتهای آذربایجان شرقی در سطح منطقه ای و حتی کشورهای همسایه شده است.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه اظهار داشت: هتک حرمت به امام راحل(ره)،سنجشی برای میزان نفوذحرکت نرم در ایران بود.

بیگی همچنین گفت: تاثیرات فرهنگ عاشورا در زندگی هر ایرانی غیر قابل انکار است و توجه جنگ نرم به سمت کمرنگ کردن همین اعتقادات و ارزشهای دینی در جامعه است.

وی با اشاره به اینکه جنگ در دنیای فعلی با روش نرم پیش می رود، اظهار داشت: اکنون انقلاب در معرض هجمه رسانه ای دشمن قرار گرفته و سعی در تحریف ارزشها و تغییر آنهاست.

استاندار آذربایجان شرقی ایجاد بصیرت در طیف های مختلف مردم و روشنگری درباره جریانات پیش آمده را رسالت سنگین دلسوزان نظام اعلام کرد و گفت: واضح است که مطرح کردن موضوع تقلب در انتخابات، بهانه ای برای حذف نظام جمهوری اسلامی بود و فعالیت های صورت گرفته در جریانات اخیر گواه این مدعاست.

کد خبر 1002060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha