۲۶ آذر ۱۳۸۸، ۱۸:۱۵

هفته بیستم لیگ برتر/

استقلال در آخرین لحظه از شکست گریخت/ سیدصالحی فرشته نجات صمد

استقلال در آخرین لحظه از شکست گریخت/ سیدصالحی فرشته نجات صمد

تیم استقلال تهران با گلزنی سیدمهدی سیدصالحی در دقیقه 3+90 از شکست مقابل فولادخوزستان گریخت.

به گزارش خبرنگار مهر، در آخرین دیدار از روز نخست هفته بیستم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های فولادخوزستان و استقلال تهران از ساعت 16:15 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه تختی اهواز به مصاف هم رفتند که جدال آنها در پایان به نتیجه تساوی یک بریک انجامید.

تیم فولادخوزستان که در نیمه نخست بازی فرصت‌های گلزنی را به راحتی از دست داده بود با گذشت 10 دقیقه از آغاز نیمه دوم توسط ملادن بارتولوویچ به گل برتری رسید. شاگردان مجید جلالی تا دقیقه 3+90 برتری خود مقابل استقلال را حفظ کردند اما در این لحظه از زمان بازی سید صالحی در شلوغی مقابل دروازه فولاد توپ را از خط دروازه این تیم گذراند و بازی را به تساوی کشاند.

استقلال امروز از شکست در یک دیدار خارج از خانه گریخت و صمد مرفاوی که بازهم در دقایق آخر مسابقه با بی مهری هواداران استقلال مواجه شده بود، پس از گل سید صالحی از سوی آنها تشویق شد.

استقلال با این تساوی 31 امتیازی شد و به رده چهارم جدول سقوط کرد، فولاد نیز با 16 امتیاز همچنان در رده هفدهم جدول باقی ماند.

قضاوت دیدار فولادخوزستان - استقلال برعهده محسن قهرمانی بود. او در این بازی به سعید رمضانی، بختیار رحمانی و سیامک سرلک از تیم فولادخوزستان به کارت زرد نشان داد.

- جدول رده بندی لیگ برتر در پایان دیدارهای امروز به شرح زیر است:
1- سپاهان 40 امتیاز (یک بازی کمتر)
2- ذوب آهن اصفهان 37 امتیاز
3- پیکان قزوین 32 امتیاز
4- استقلال تهران 31 امتیاز
----------------------------------
16- راه آهن شهرری 18 امتیاز
17- فولادخوزستان 16 امتیاز
18- ابومسلم خراسان 14 امتیاز

کد خبر 1002339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha