به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، بهروز گنج خانلو بعداز ظهر یکشنبه در جلسه ستاد حفاظت از اراضی استان زنجان افزود: از سال 1342 که فعالیت در عرصههای منابع طبیعی آغاز شد و کارهایی نظیر شناسایی اراضی، نقشه برداری، تنظیم برگ تشخیص و صدور آگهی در روزنامههای رسمی صورت گرفت، ما به جای عرصههای منابع طبیعی تنها شاهد این مستندات در پروندههای بایگانی بودهایم.
وی ادامه داد: نبود مستندات بر اراضی ملی یکی از چالشها و معایب کار در عرصههای منابع طبیعی است و نبود علائم و مشخصات فیزیکی جهت اثبات مالکیت اراضی ملی سبب شده بسیاری از روستاییان به اراضی ملی دستبرد زده و بعضا اظهار بیاطلاعی کنند که هیچگونه اطلاعاتی نداشتهاند.
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی زنجان با بیان اینکه اولین کسی که برای انجام کار پا به عرصههای منابع طبیعی گذاشت از بخش حفاظت و امور اراضی بود، افزود: ایجاد کمربند حفاظتی یکی از کارهای ماندگار و شاخص در عرصههای منابع طبیعی زنجان است.
گنج خانلو افزود: برای اثبات مالکیت در عرصههای ملی از سه سال قبل پروژه کمربند حفاظتی را در اراضی که به لحاظ تخریب و تصرف شرایط بحرانی داشتهاند اجرا کرده ایم.
وی به موضوع اعتبارات طرح کمربند حفاظتی اشاره کرد و یادآور شد: سالانه 30 تا 40 میلیون تومان برای کمربند مزبور اعتبار تصویب میکنند و رقمی که برای این کار دستمان را میگیرد خیلی ناچیز است که ناچار هستیم براساس آن برنامهمان را اجرایی کنیم.
نظر شما