به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حجت الاسلام علی خادمی صبح یکشنبه در حاشیه مراسم افتتاحیه کنگره شعر عاشورایی به خبرنگار مهر گفت: این تعدا اثر از 100 شاعر و نویسنده به دبیرخانه این جشنواره رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این کنگره در دو بخش صبح و عصر امروز برگزار می شود، عنوان کرد: در کنگره یک روزه شعر عاشورایی تعدادی از آثار برگزیده قرائت خواهد شد.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان خاطرنشان کرد: همچنین در این پایان این کنگره از 10 شاعر و نویسنده برتر تجلیل به عمل خواهد آمد.
حجت الاسلام خادمی با تشریح اهداف برگزار این کنگره عنوان کرد: از جمله اهداف کیفی کنگره استانی شعر عاشورا زمینه سازی برای شناسایی، سازماندهی و جذب استعدادهای نهفته در عرصه ادبیات آیینی، برقراری ارتباط بیشتر میان اهل قلم با سازمان تبلیغات اسلامی، زمینهسازی جهت تولید، آماده سازی و تهیه منابع مورد نیاز و کتابهای مفید جهت جامعه مداحان و آگاهی و شناساندن آسیبها و معضلات در عزاداری و جشنهای معصومین (ع) است.
وی تصریح کرد: دومین کنگره استانی شعر عاشورایی به همت اداره کل تبلیغات لرستان و با همکاری حوزه هنری در حال برگزاری است.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان یادآور شد: مجموعه آثار ارسال شده به این جشنواره در قالب یک کتاب در قطع جیبی آماده و در اختیار مداحان استان قرار خواهد گرفت.
نظر شما