۱ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۵۵

اجرای سامانه "استان یار" به صورت پایلوت در مشهد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان ملی جوانان خراسان رضوی گفت: سامانه استان یار که به صورت پایلوت در مشهد اجرا می شود فضایی مجازی است که در فرایندی یکساله، افراد توانمند در حوزه های مورد نظر را شناسایی می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، هادی طالبیان پیش ازظهر سه شنبه در دیدار با مسئولان وزارت جوانان و ورزش عراق، ضمن ارزشمند خواندن روش پارلمان جوانان به بیان مسائلی در خصوص میزان مشارکت جوانان و روش انتخاب اعضای پارلمان جوانان پرداخت و پیشنهاداتی جهت تکمیل این مدل ارائه نمود.

وی به طرح مشاوران جوان مطرح شده توسط رئیس جمهور اشاره کرد و ادامه داد: بر اساس طرح مشاوران جوان، هریک از دستگاه های تخصصی، گروهی از جوانان را برای استفاده از نظرات و ایده های خلاقانه آنها به خدمت می گیرند.

رئیس سازمان جوانان خراسان رضوی سامانه استان یار را که به صورت پایلوت در مشهد اجرا خواهد شد، تشریح کرد و افزود: سامانه استان یارفضایی مجازی برای علاقمندان به حوزه های مختلف ایجاد می کند که با در اختیار قرار دادن درخت موضوعی به علاقمندان در فرایندی یکساله، افراد توانمند در حوزه های مورد نظر را شناسایی می کند.

طالبیان افزود: افراد منتخب سامانه استان یار پس از احراز شرایط علمی، تخصصی و آگاهی و توانمندی کافی به عنوان مشاور در حوزه فعالیت خود انتخاب می شوند.

وی از دیگر طرحهای پیش بینی شده برای استفاده از توانمندی های جوانان را تشکیل کارگروه جوانان ذیل کارگروه های 10 گانه شورای برنامه ریزی و توسعه استان عنوان کرد و گفت: تمامی مسائل قابل بحث در کارگروه های تخصصی، توسط جوانان سرآمد استان بررسی و راهکارهای پیشنهادی به کارگروه های 10 گانه ارائه می شود که مقرر شده است این طرح بصورت آزمایشی به مدت شش ماه در استان اجرا و در صورت موفقیت ملی شود.

رئیس سازمان جوانان خراسان رضوی همچنین به تشریح طرح گروه های دوستی با هدف ارتباط گیری با جوانان و حلقه دانش آموزان برای انتقال هویت دینی و ملی پرداخت و افزود: در این طرح که مدلی مربی محور است، در فرآیندی سه ساله، سرمایه اجتماعی لازم برای نوجوان جهت مواجهه منطقی با چالشهای پیش روی و توانایی ترسیم چشم انداز زندگی خویش ایجاد می شود.

طالبیان در حوزه فراغت، طرح کارت اعتباری فراغت را به مسئولان عراقی معرفی کرد و گفت: یکی از آسیب زاترین روشهای گذران اوقات فراغت به صورت فردی و غیرفعال است و اعتبار برنامه های گروهی متناسب با سن، قشر و دهک افراد جامعه به خود آنها در قالب  کارت اعتباری فراغت قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان جوانان خراسان رضوی در آخرین موضوع مطرح شده، مسئله ازدواج جوانان و لزوم آمادگی کامل زوج های جوان برای ورود به زندگی مشترک را عنوان کرد و افزود: 47 درصد طلاق ها در 4 سال ابتدای زندگی رخ می دهد و همین موضوع نشان از اهمیت و لزوم حمایت های معنوی و آموزشی از زوج های جوان دارد.

در این جلسه که مورد استقبال مسئولان عراقی قرار گرفت پیشنهاد شد پیوند خواهر خواندگی مشهد و نجف در حوزه جوانان برقرار شود و در آینده نزدیک جمعی از جوانان دو کشور برای انتقال تجربیات خود در حوزه های مختلف با یکدیگر دیدار داشته باشند.

تشکیل پارلمان جوانان در هر استان با حضور 15 نماینده از جوانان و بررسی مسائل مرتبط با جوانان جهت ارائه به مراجع تصمیم گیری کشور عراق از جمله اقدامات طراحی شده توسط وزارت جوانان و ورزش عراق بود که روش ارزیابی اعضای این پارلمان و میزان تاثیرگذاری آن در سطح ملی توسط مسئولان این کشور تشریح شد.

کد خبر 1004974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha