عبدالرضا فراشاییان در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: در حال حاضر در مجموع دفاتر خدمات ارتباطی در حوزه فعالیت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت می کنند و در انجام امور مربوط به تلفن های ثابت و سیار، قطع و وصل مجدد، تغییر نام و آدرس و صدور قبض المثنی و ... به مردم ارائه خدمات می کنند.
وی با بیان اینکه دفاتر خدمات ارتباطی، پیشخوان دولت شده اند، عنوان کرد: دولت در راستای تحقق دولت الکترونیک و کاهش رفت و آمد حضوری مردم با ادارات دولتی، اقدام به راهاندازی دفاتر پیشخوان کرده و قرار است تمامی فعالیت هایی که ارگان های دولتی و سازمان های عمومی به طور مستقیم به مردم ارتباط می دهد را به دفاتر خدمات ارتباطی منتقل کند تا با تمرکز و الکترونیکی کردن امور، صرفه جویی های لازم صورت گیرد.
عضو کارگروه پیشخوان دولت و مسئول دفاتر خدمات ارتباطی در گروه پیشگامان کویر بیان داشت: در جلسه ای که به تازگی در استانداری اصفهان و با حضور نماینده سازمان تنظیم مقررات رادیویی ناحیه 3 کشور برگزار شد نیز نمونه تفاهم نامه های اجرایی خدمات درمانی، ثبت احوال و امور مربوط به واگذاری خدمات برق و گاز مورد ارزیابی قرار گرفت و تبادلنظرهایی در این زمینه انجام شد و برای نهایی شدن مذاکرات، تصمیماتی اتخاذ شد که به زودی اعلام خواهد شد.
فراشاییان یادآور شد: در این طرح تمامی خدمات ارگان های دولتی و غیر دولتی نظیر آب و فاضلاب، برق، گاز، مخابرات، پلیس، سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال، دارایی و ... که مردم به صورت مستقیم از آنها خدمات دریافت میکنند، به دفاتر خدمات ارتباطی محول خواهد شد.
وی در مورد شهرداری ها نیز خاطرنشان کرد: شهرداری ها از طریق شبکه ای دیگر به خدمات ارتباطی وصل می شوند اما به زودی دفاتر خدمات ارتباطی، برخی از امور مربوط به شهرداری را نیز تحت پوشش قرار می دهد.
رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات ارتباطی استان یزد با اشاره به توان پاسخگویی این دفاتر به مردم در صورت افزایش آنها اظهار داشت: بی شک با اجرایی شدن طرح پیشخوان دولت برنامههای توسعه ای دفاتر خدمات ارتباطی نیز اجرا می شود و از این بابت نگرانی وجود نخواهد داشت.
نظر شما