به گزارش خبرگزاری مهر ، این رمان پس از سالها توسط شرکت سهامی کتابهای جیبی وابسته به مؤسسه انتشارات امیرکبیر تجدید چاپ شده و به زودی روانه بازار نشر خواهد شد.
چارلی چاپلین یکی از نامبردارترین هنرمند عصر ما به سال 1889 به دنیا آمد. او از چهارده سالگی در لندن به بازیهای بازاری پرداخت. در 1910 چون صنعت سینما رونق گرفت رهسپار آمریکا شد و دست به کار تهیه فیلمهای کوتاه کمیک زد.
آثار چارلی چاپلین در معنی و هنر چنان دلنشین و آمیخته به طنزی قدرتمند بود که او را در ردیف روشنبینان اجتماعی قرار داد. وی در جنگ دوم جهانی با فیلم" دیکتاتور بزرگ" بر هیتلر تاخت و با تهیة فیلم "مسیو ورد" بهعنوان یک آزادیخواه مورد خشم قرار گرفت و ناگزیر به ترک آمریکا شد.
واپسین فیلم چاپلین با عنوان "لایم لایت" از جمله مشهورترین آثار این هنرمند برجسته است که گرونیه رمانی بر اساس فیلمنامه آن نوشته و زنده یاد سید حسینی نیز سالها پیش آن را به فارسی ترجمه کرده است.
نظر شما