۸ دی ۱۳۸۸، ۱۰:۳۱

افندی زاده به مهر اعلام کرد:

طبقه‌بندی شرکتهای مسافربری حمل و نقل

طبقه‌بندی شرکتهای مسافربری حمل و نقل

معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از طبقه بندی شرکت‌های مسافریری حمل و نقل در آینده‌ای نزدیک خبر داد و اعلام کرد تا پایان سال 89 در تمامی استان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌ها ایجاد خواهد شد.

شهریار افندی زاده در گفتگو با مهر با اشاره به وجود حدود 25 هزار کیلومتر راه اصلی در کشور، تدوین بودجه متناسب برای نگهداری آنها را اولین محور سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برای سال 89 اعلام کرد.

وی با بیان اینکه در دنیا حدود 2 تا 6 درصد ارزش پولی جاده ها را برای نگهداری آنها در سال اختصاص می دهند، اعلام کرد: ارزش راه‌های کشور در حدود 75 هزار میلیارد تومان برآورد شده است که بر همین اساس، سالانه در حدود 3 هزار میلیارد تومان برای نگهداری این راهها نیاز است.

افندی زاده با اشاره به اینکه در سالجاری 700 میلیارد تومان برای نگهداری راهها اختصاص داده شده است، اظهار داشت: این مبلغ تنها در حدود 30 درصد نیاز سازمان برای نگهداری راهها را تشکیل می داد که ما برای انجام ماموریت خود مجبور به اولویت بندی راهها شدیم.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بر لزوم تغییر دیدگاه در کشور برای نگهداری راهها تاکید کرد و گفت: ما باید هرچه را که می سازیم خوب نگهداری کنیم تا بتوانیم به بهترین نحو از آن استفاده کنیم.

وی بودجه اختصاص داده شده به این بخش را ناکافی دانست و ابراز امیدواری کرد با تغییر نگرشها، در سال آینده بودجه مورد نیاز برای این بخش تصویب شود.

معاون وزیر راه و ترابری تاکید کرد: اگر مجلس بودجه مورد نیاز این بخش را تصویب کند، ما با این بودجه می‌توانیم به بهسازی راه‌ها، برطرف کردن نقاط پرحادثه و استفاده از سیستمهای هوشمند در راستای نگهداری راهها و ارتقا ایمنی جاده ها در کشور بپردازیم.

وی محور دیگر فعالیتهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای را تلاش برای استفاده از موضوع  خرید خدمت برای نگهداری راهها اعلام و تصریح کرد: در این روش سازمان به ازای جذب امکانات بخش خصوصی، بخشی از منافع راهها و حریم آن را در اختیار پیمانکاران قرارخواهد داد.

افندی زاده محور دیگری فعالیتهای سازمان را استفاده از سیستمهای هوشمند در جادهها اعلام کرد و گفت: این سازمان همواره در تلاش است با استفاده از تکنولوژی روز دنیا بتواند امکانات جدیدی را برای مدیریت راهها در کشورفراهم سازد.

معاون وزیر راه و ترابری محور چهارم برنامه های سازمان را استفاده از ابزارهای مورد نیاز سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در راستای اصلاح الگوی مصرف اعلام کرد و اظهار داشت: برای تحقق اصلاح الگوی مصرف باید نگرشها نسبت به مصالح مصرفی، نیروی کار مورد استفاده و تکنولوژیها و روش های مورد استفاده تغییر کند.

وی در ادامه به بحث حمل و نقل اشاره کرد و از انجام 4 کار اصلی سازمان پیرامون این موضوع خبر داد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه بیش از 90 درصد جابجایی ها در کشور بوسیله بخش خصوصی انجام می شود، از انجام چهار اقدام اساسی در این حوزه با توجه به نقش حاکمیتی سازمان در این حوزه خبر داد.

افندی‌زاده از ایجاده غرفه هایی با هدف نظارت بر عملکرد بخش خصوصی در ترمینالهای کشور خبر داد و گفت: مردم می توانند با مراجعه به این غرفه ها با نام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در ترمینالها از عملکرد شرکتهای خدماتی انتقاد کنند.

معاون وزیر راه وترابری از طبقه بندی شرکتهای مسافری حمل و نقل در آینده ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قصد دارد با انجام این کار عرضه خدمات شرکتهای مسافرتی برای مسافرین را ارتقا دهد.

وی در ادامه از طرحی برای تغییر نحوه ارائه بلیت در بخش اینترنتی خبر داد و گفت: در این روش فروش بلیت به ازای مقصد فروخته خواهد شد نه به ازای هر شرکتی برای خودش.

افندی زاده اعلام کرد : این طرح به صورت آزمایشی به مدت 3 ماه در مشهد اجرا می شود و در صورت موفق شدن در کشور به اجرا در خواهد آمد.

معاون وزیر راه و ترابری در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: تا پایان سال 89 در تمامی استانهای کشور مرکز مدیریت راهها ایجاد خواهد شد.

افندی زاده بیان اینکه هم اکنون در 5 استان کشور این مراکز در حال فعالیت هستند، اظهار داشت: ایجاد این مراکز مستلزم فراهم آمدن زیر ساختهایی است که از مهمترین آنها بخش مخابراتی استان است.

وی تصریح کرد: اطلاعات و داده های سطح جاده ها از طریق زیرساختهایی مانند فیبر نوری به این مراکز ارسال شده و در مرکز پردازش و سپس تحلیل می شود و در پایان بر اساس آن تصمیم گیری می شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از استفاده از فناوری اطلاعات در پایانه های بار اشاره کرد و گفت: برای سازماندهی ماشینهای بار در سطح کشور از امکاناتی چون دوربین استفاده می شود.

افندی زاده  در خصوص بودجه سال 89 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: این سازمان برای انجام ماموریتهای خود بر تغییر نگرشها در این بخش تاکید دارد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه برای بخش حمل و نقل با توجه به نقش حاکمیتی سازمان بودجه کمتری مورد نیاز است، اظهار داشت: بیشتر بودجه سازمان برای نگهداری راهها استفاده می شود، این در حالی است که نیاز سازمان در حدود 3 هزار میلیارد ریال است.

معاون وزیر راه و ترابری با اعلام اینکه درآمدهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سالجاری 300 میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: بودجه مصوب سال 87 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای 300 میلیارد تومان و برای استانها در حدود 250 تا 300 میلیارد تومان بوده است.

افندی زاده از تامین اعتبار 70 درصد 300 میلیارد تومان بودجه مصوب  تا کنون خبر داد و اظهار داشت: تا پایان سال 30 درصد دیگر نیز تامین اعتبار خواهد شد. 

کد خبر 1005735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha