به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، غلامرضا منتظری به خبرنگاران در گرگان افزود: با توجه به ارزیابی های صورت گرفته بیشتر کتابهای در روزهای پایانی نمایشگاه خریداری شده است.
وی اظهار داشت: این میزان خرید کتاب نسبت به سومین دوره نمایشگاه سراسری استان که حدود سه میلیارد ریال کتاب خریداری شده بود، رشد داشته است.
وی خاطرنشان کرد: ناشران شرکت کننده در این نمایشگاه 150 هزار جلد کتاب با 30 هزار عنوان را در این نمایشگاه سراسری به معرض نمایش گذاشتند.
منتظری بیان داشت: استقبال از این نمایشگاه سراسری مطلوب بود و منجر به تمدید این نمایشگاه به مدت یک روز شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان بیان داشت: چهارمین نمایشگاه بزرگ کتاب گلستان در فضایی به وسعت سه هزار مترمربع در 133 غرفه با حضور 250 ناشر برجسته کشوری و هشت ناشر استانی برپا شد.
بررسی شعر گلستان، نشست تخصصی در زمینه خوشنویسی با حضور اساتید برجسته، نشست ادبی گلستان شعر، کارگاه عکاسی طبیعت ایران و شکل گیری ادبیات داستانی در استان از بخشهای جنبی نمایشگاه امسال بوده است.
این نمایشگاه از 24 آذرماه تا اول دی ماه در مصلی گرگان دایر بوده است.
نظر شما