به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، محمد راستاد صبح پنجشنبه در جریان بازدید رایزنان بازرگانی کشورمان در کشورهای عربستان و امارات از تاسیسات بندری بوشهر اظهار داشت: ظرفیت بنادر استان بوشهر از 1079 متر در سال 84 به 2087 متر در سال جاری رسیده است.
وی با اشاره به 625 کیلوتر مرز آبی بوشهر با کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: تعداد 71 تاسیسات ساحلی و دریایی با کاربریهای مختلف صیادی، تجاری، نفتی، پتروشیمی در استان بوشهر وجود دارد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به اینکه 11 بندر تجاری در استان فعال هستند، اضافه کرد: مهمترین این بنادر، بندر بوشهر است و با لایروبیهای صورت گرفته کانالی به طول 7.5 مایل دریایی (13کیلومتر) که امکان پهلوگیری کشتیهایی با ظرفیت بالای حمل کالا را فراهم می کند، ایجاد شده است.
راستاد یادآور شد: اولین و بزرگترین پایانه صادراتی میوه و مواد غذایی در کشور ، در محوطه بندر استان بوشهر احداث شده که ظرفیت ذخیره و انبار پنجهزار تن کالاهای سردخانه ای با تجهیزات و امکانات نوین را دارا است.
رئیس سازمان بازرگانی استان بوشهر نیز گفت: با توجه به فعالیت حدود 20 رایزن بازرگانی ایران در کشورهای مختلف از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس بازدید آنان زمینه های جذب سرمایه گذاری خارجی، کاهش مشکلات تجار و بازرگانان و شناسایی ظرفیتهای بازرگانی ایران در کشورهای هدف صادراتی استان را در پی خواهد داشت.
سیدحسین حسینی محمدی افزود: استان بوشهر به جز نفت و صنایع پتروشیمی از ظرفیت قابل توسعه در زمینه بندر و تجارت دریایی برخوردار است و هدف ما خارج شدن از فضای سنتی کنونی و ورود به عرصه های نوین تجارت و داد و ستد است.
وی اظهار داشت: در سفر دوم هیئت دولت به استان بوشهر طرح توسعه بندر بزرگ تجاری بوشهر به تصویب رسیده است و اجرای این پروژه افزایش ترافیک و فعالیتهای بندری، توسعه حمل و نقل دریایی، افزایش درآمد سرانه مردم استان و امکان پهلوگیری کشتی هایی با توناژ بالای حمل کالا را به دنبال خواهد داشت.
رایزنان بازرگانی ایران در کشورهای امارات متحده عربی وعربستان سعودی از محل اداره بندر، تاسیسات، تجهیزات، اسکله ها و پایانه های صادراتی این بندر دیدار و بر فراهم کردن امکانات مناسب در جهت جذب سرمایه گذاری خارجی در راستای توسعه بندر بزرگ تجاری بوشهر تاکید کردند.
نظر شما