۳ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۵۹

طی هشت ماه سال جاری؛

5.9 میلیون تن کالای غیرنفتی از بوشهر صادر شد

5.9 میلیون تن کالای غیرنفتی از بوشهر صادر شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان بوشهر گفت: طی هشت ماهه گذشته بالغ بر پنج میلیون و 906 هزار تن کالا، بدون احتساب میعانات گازی و به ارزش سه میلیارد و 164 میلیون دلار از استان بوشهر به سایر کشورها صادر شد.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، سیدحسین حسینی محمدی صبح پنجشنبه در نشست با رایزنان بازرگانی کشورمان در کشورهای عربستان و امارات افزود: این میزان صادرات استان با احتساب میعانات گازی بیش از 11 میلیون تن کالا به ارزش بالغ بر شش میلیارد و 210 میلیون دلار بوده است.

وی اظهار داشت: از این میزان 217 هزار تن به کشور امارت متحده عربی و چهار هزار و 910 تن کالا به عربستان سعودی صادر شده است.

رئیس سازمان بازرگانی استان بوشهر گفت: همچنین 716 هزار تن کالا از امارات متحده عربی به ارزش 890 میلیون دلار و 1863 تن به ارزش تقریبی هشت میلیون دلار از عربستان سعودی وارد کشورمان شده است.

حسینی محمدی افزود: در حال حاضر 19 رایزن بازرگانی ایران در کشورهای مختلف جهان مشغول فعالیت هستند و در حال حاضر در جهت شناساندن پتانسیلهای صادراتی، جذب سرمایه گذاران خارجی در بخشهای مختلف از جمله توسعه بنادر استان، ایجاد پایانه ها و تجهیز و توسعه اسکله های صادراتی با رایزنان بازرگانی در حال مذاکره و گفتگو هستیم.

معاون برنامه ریزی استانداری بوشهر نیز در این نشست با تاکید براینکه تسهیل فرآیند تجارت و کاهش مشکلات تجاری از اهداف و اولویتهای رایزنان بازرگانی در کشورهای هدف صادراتی است، گفت: استان بوشهر بندری استراتژیک در منطقه خاورمیانه است و انتظار ما از رایزنان و دفاتر بازرگانی در کشورهای حاشیه خلیج فارس جذب سرمایه گذاران خارجی، کاهش مشکلات صادرکنندگان و تسهیل در روند فعالیتی آنان است.

رسول زارعی افزود: استان بوشهر ازمنابع غنی معدنی، پتروشیمی و خرما و آبزیان و سایر محصولات برخوردار است و شناساندن ظرفیتها و تولیداتی که از قابلیت صادرات برخوردارند در کشورهای هدف صادراتی باید مورد اهتمام و توجه رایزنان بازرگانی ایران قرار گیرد.

وی اظهار داشت: دیدار رایزنان بازرگانی از استانهای مختلف کشور از جمله بوشهر زمینه ساز آشنایی با ظرفیت های صادراتی از یک طرف و ایجاد بسترهای مناسب در جهت رفع دغدغه و نگرانی صادرکنندگان و تجار از بازاریابی کالاهای تولیدی در داخل، حضور مستمر در بازرهای هدف و افزایش سود ومنفعت پایدار آنان از طریق فعالیتهای گسترده رایزنان بازرگانی در خارج از کشور خواهد شد.

وی گفت: حضور رایزنان در بازارهای هدف ضمن کاهش هزینه های تجاری و بازایابی عملا دردسرها و مشکلات تجارت را در بسیاری از بخشها به حداقل رسانده و از ضربه ها و ضررهای اقتصادی به فعالان این بخش در بسیاری از زمینه ها جلوگیری می کنند و به لحاظ فرهنگی هم باعث سالم سازی ارتباطات تجاری با دیگر کشورها می شود.

کد خبر 1006168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha