۳ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۱۹

واکسن آنفلوانزای خوکی در فارس از دو هفته آینده توزیع می شود

واکسن آنفلوانزای خوکی در فارس از دو هفته آینده توزیع می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: مسئول مراقبت از آنفلوانزای دانشگاه علوم پزشکی شیراز از توزیع واکسن آنفلوانزای خوکی از دو هفته آینده در استان فارس خبر داد.

بهنام هنرور در گفتگو با خبرنگار مهر در شیراز افزود: توزیع واکسن این بیماری در میان بیماران پر خطر مبتلا استان آغاز می شود.

و اظهار داشت: پیش از این وزیر بهداشت و آموزش پزشکی از توزیع واکسن در جامعه خبر داد و اعلام کرده بود که در آن سه گروه از بیماران شامل بیماران کلیوی، تالاسمی و سرطانی در اولویت استفاده از واکسن قرار دارند.

وی در ادامه سخنان خود از افزایش شمار مبتلایان به این بیماری در استان فارس خبر داد و گفت: در سطح استان فارس 308 مورد مبتلا به آنفلوانزا شناسایی شده که تعدادی به صورت سرپایی درمان و تعدادی بستری هستند.

مسئول مراقبت از آنفلوانزای دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: در هفته های اخیر 15 نفر در استان فارس به دلیل ابتلا به آنفلوانزا جان خود را از دست داده اند که در چند روز گذشته با اقدامات صورت گرفته شمار مرگ ناشی از این بیماری تغییر نکرده است.

کد خبر 1006199

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha