۳ دی ۱۳۸۸، ۱۳:۲۲

سنگدوینی خبر داد:

گازرسانی به 32 شهر و روستای استان گلستان تا دهه فجر

گازرسانی به 32 شهر و روستای استان گلستان تا دهه فجر

یک مقام مسئول در شرکت گاز از گازرسانی به 32 شهر و روستای جدید استان گلستان تا دهه فجر خبر داد و گفت: هم اکنون 23 شهر و 408 روستای گلستان از نعمت گاز بهره مند هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رمضانعلی سنگدوینی درباره آخرین وضعیت توسعه شبکه گاز در سطح استان گلستان با بیان اینکه هم اکنون تعداد 23 شهر و 408 روستای استان گلستان از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند، گفت: همچنین هم اکنون عملیات گازرسانی به دو شهر مرزی اینچه برون و مراوه تپه در دست اجرا است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه پیش بینی می کنیم عملیات گازرسانی به شهر اینچه برون تا بهمن ماه سالجاری به پایان برسد، اظهار داشت: همچنین گاز رسانی به شهر مرزی مراوه تپه که از مصوبات سفر اول ریاست جمهوری به استان گلستان بوده  تاکنون بالغ بر 80 درصد از این طرح اجرایی شده است.

به گفته سنگدوینی با گازرسانی به شهر مراوه تپه، تعداد 80 روستای مسیر این شهر نیز از نعمت گاز بهره مند خواهند شد، ضمن آنکه زمینه گازرسانی به 105 روستای مجاور و صنایع مستقر در مسیر نیز فراهم می شود.

وی با تاکید بر اینکه هم اکنون از تعداد 984 روستای ثبت شده استان گلستان تاکنون 408 روستا تحت پوشش شبکه گاز قرار گرفته اند، یادآور شد: از سوی دیگر در شرایط فعلی عملیات گازرسانی به 127 روستای جدید  را نیز در دست اجرا قرار دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون تعداد 224 صنایع عمده در سطح استان گلستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارند، تصریح کرد: همچنین در حال حاضر ساخت تعداد 28 جایگاه CNG نیز در دست طراحی و اجرا است که با بهره برداری از این جایگاهها مشکلات سوختگیری خودروهای دو گانه سوز تا حدود زیادی مرتفع می شود.

وی در تشریح برخی از اقدامات صورت گرفته برای فرهنگ سازی به منظور کاهش مصرف گاز توسط مشترکان استان گلستان، توضیح داد: در این باره کمیته اصلاح الگوی مصرف شرکت گاز استان گلستان با هماهنگی  با سازمان آموزش و پرورش تعداد 50 برنامه عروسکی تدوین شده را در سطح 50 مدرسه ابتدائی روستائی در دست اجرا دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان افزود: این برنامه های عروسکی تدوین شده با موضوع مصرف بهینه و ایمن گاز مرتبط بوده و در حال حاضر هر هفته در دو مدرسه ابتدائی استان در حال اجرا است که مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفته است.

کد خبر 1006212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha