نعمت یاورزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به میزان ریالی که چای صادر می شود به همان مقدار ارزی 9 کیلو واردات چای از تعرفه معاف شود، مسئله موجودی با احتساب 50 درصد مصرف چای قاچاق، حداکثر در مدت شش ماه مشکل این میزان چای دپو شده حل خواهد شد.
وی با عنوان اینکه اگر مسئله موجودی چای حل شود می توان برای تولید چای برنامه ریزی کرد، اظهار داشت: چایهای سنواتی ( انباری) هر نوع برنامه ای اعم از عرضه و فروش برای تولید چای طراحی شود، به هم می ریزد.
رئیس سندیکای کارخانجات چای شمال همچنین افزود: با برنامه های که دولتمردان دارند و چای را به عنوان یک معضل اجتماعی می بینند به هر طریقی و با تزریق هر نوع پولی از منابع ملی درصددند کشاورزان، کارخانه داران منطقه را آرام نگهدارند نتیجه اش صرف هزینه های زیاد، نارضایتی کشاورزان، کارخانه داران و مصرف کنندگان خواهد شد.
وی ادامه داد: تعاون روستای که در مدت چند ساله اخیر وارد عمل شده بیش از دو هزار و 500 میلیارد ریال ضرر و زیان بابت چای به سیستم بانکی بدهکار است.
یاورزاده یاد آورشد: برای به نتیجه رسیدن و اجرای درست کار باید مقصران عملکردهای غلط گذشته اعم از بخش خصوصی و دولتی باید به میزان تقصیرشان برای آنان پرونده سازی کرد تا مشخص شود که چه کسی یا کسانی باعث اتلاف سرمایه ملی، بروز ناهنجاری و نابسامانی و از بین رفتن تولید چای شده اند.
نظر شما