به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رهایی صبح امروز چهارشنبه 9 دی ماه در کنفرانس آنتن و انتشار امواج، ادوات و مدارها ایجاد قطبهای علمی در مراکز علمی را گامی موثر در کاربردی کردن فناوریهای پیشرفته در بخشهای مختلف دانست و اضافه کرد: قطعا اگر این قطبها به خوبی هدایت شوند می توانند با حرکت در مرزهای دانش و تولید علم، نیازهای زیربنایی کشور را برطرف کنند.
وی با تاکید بر اینکه از قطبهای علمی انتظارات فراتری داریم خاطرنشان کرد: در این دانشگاه 9 قطب علمی ایجاد شده است که از این تعداد دو قطب علمی در دانشکده مهندسی برق راه اندازی شده اند که حرکتهای موثری در سطح کشور داشته اند.
رهایی به اهمیت جایگاه مخابرات در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: با توسعه این صنعت باید به جایگاهی برسیم که فعالان عرصه های مختلف به این باور برسند که ادامه مسیر بدون مخابرات میسر نخواهد بود. این امر سبب می شود تا این حوزه در اولویت قرار گرفته و سرمایه گذاریهای مناسبی در این حوزه صورت گیرد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر از تجهیز آزمایشگاههای دانشکده برق خبر داد و گفت: به منظور آشنا کردن دانشجویان با مسائل علمی پیشرفته صنعت مخابرات آزمایشگاههای تحقیقاتی خوبی در دانشکده مهندسی برق راه اندازی شده است که این امر می تواند جهش علمی مورد انتظار را به دنبال داشته باشد.
نظر شما