۱۲ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۳۰

هشدار/

خلا عاطفی دوران نوزادی از عوامل موثر در سیگاری شدن افراد است

خلا عاطفی دوران نوزادی از عوامل موثر در سیگاری شدن افراد است

استان تهران - خبرگزاری مهر: یک روانشناس گفت: خلا عاطفی دوران نوزادی از عوامل موثر در سیگاری شدن افراد است و بسیاری از افراد سیگاری برای پر کردن این خلا به سراغ سیگار می روند و مصرف آن را ادامه می دهند.

سیداسماعیل ذوالفقاری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: وقتی که فرد در دوران نوزادی از حمایت عاطفی مادر به میزان کافی بهره مند نمی شود، این امر در وی خلا عاطفی ایجاد می کند و او در بزرگسالی برای پر کردن این خلا به سراغ جایگزینهای کاذب می رود.

وی ادامه داد: سیگار و مواد مخدر از مهمترین جایگزینهای کاذب در این زمینه هستند که برخی افراد از برای پر کردن خلا یادشده به سراغ آنها می روند.

این کارشناس بیان کرد: در واقع، ریشه توجه به سیگار به دوران کودکی به ویژه نوزادی افراد بازمی گردد که این امر، تایید دیگری برای اهمیت و تعیین کننده بودن دوران نوزادی در زمینه شخصیت انسان است.

سیگاری ها و افراد معتاد می توانند با بهره گیری از روشهای اصولی بر اعتیاد خود غلبه کنند

ذوالفقاری اظهار داشت: البته همه افراد سیگاری و نیز افراد معتاد می توانند با بهره گیری از روشهای نوین و اصولی بر اعتیاد خود غلبه کنند و نباید تصور کنیم آثار ناشی از مشکلات عاطفی دوران نوزادی و کودکی قابل جبران نیست.

وی خاطرنشان کرد: لازم است از همان بدو شکل گیری جنین در بدن مادر، خانه و خانواده سرشار از امنیت عاطفی و آرامش باشد زیرا شخصیت افراد از همان ابتدا در حال شکل گرفتن است.

این کارشناس یادآور شد: لازم است پدر خانواده همواره شرایط روحی و عاطفی مناسبی برای همسر خود فراهم کند که این امر در دوران بارداری از اهمیت مضاعفی برخوردار است.

جامعه ایده آل و مطلوب از خانواده های ایده آل تشکیل شده است 

ذوالفقاری افزود: جامعه ایده آل و مطلوب از خانواده های ایده آل و مطلوب تشکیل شده و به همین دلیل لازم است در جهت افزایش میزان آرامش روحی و عاطفی در خانواده تلاش مضاعفی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: لازم است زن و شوهر در خانواده وقت بیشتری به بودن با هم اختصاص دهند و زمینه های تحقق یکدلی و صمیمیت را فراهم کنند زیرا این امر باعث می شود فرزندان آنها از نظر عاطفی گرفتار خلا نشوند.

این روانشناس خاطرنشان کرد: میزان زمانی که فرد صرف خانواده خود می کند بر روابط خانوادگی تاثیر عمیق می گذارد و آن را تحت الشعاع قرار می دهد.

وی یادآور شد: لازم است شرایطی فراهم شود که فرد زمان کافی را در خانواده بگذارند و شرایطی ایجاد نشود که نیازهای اقتصادی خانواده آن قدر فشار آورد که آرامش اعضای آن خانواده تحت الشعاع قرار گیرد.

کد خبر 1009416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha