به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، سیدرضا موسوی ظهر سه شنبه در جمع مسئولان بندر امام حسن افزود: قانونگذار در ماده 38 مالیات بر ارزش افزوده، میزان پرداخت عوارض به شهرهایی که در معرض آلاینده های نفتی هستند را یک درصد اعلام کرده که متأسفانه مبلغ بسیار کمی است و این مسئله لیاقت مدیران استان در زمینه حمایت از مناطق خود را زیر سئوال می برد.
وی اظهار داشت: عدم پرداخت عوارض آلاینده ها شهرداریهای شهرهای بندری و نفت خیز استان را با مشکل مواجه کرده است.
شهردار امام حسن با انتقاد از مدیران سازمان امور مالیاتی استان، گفت: وقتی برای گرفتن مطالبات به حق خود به سازمان امور مالیاتی استان مراجعه می کنیم به ما می گویند که این پولها قابل استرداد نیست.
موسوی با اشاره به وجود شرکتهای متعدد پیمانکاری در استان بوشهر، اظهار داشت: بسیاری از این شرکتها به دلیل اینکه دفاتر آنها خارج از استان است، عوارضی را که باید به حساب شهرداریهای استان بریزند به خارج از استان منتقل می کنند در صورتی که طبق قانون شرکتهایی که همزمان در دو نقطه کار می کنند می توانند عوارض خود را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به هر منطقه 50 درصد عوارض دهند.
شهردار امام حسن افزود: متأسفانه عملکرد ضعیف سازمان مالیاتی استان بوشهر موجب خروج پول از استان می شود.
وی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی سهل انگاریهای زیادی مرتکب شده است، اظهار داشت: متأسفانه عملکرد ضعیف سازمان امور مالیاتی موجب شده تا از سال 82 تاکنون عوارض مربوط به آلاینده ها را دریافت نکنیم.
موسوی تصریح کرد: اگر بتوانیم عوارض حدود 100 میلیارد تومانی شرکت های آلاینده را دریافت کنیم دیگر نیازی به کمک دولت نخواهیم داشت و این کمک ها می تواند صرف عمران و آبادی سایر شهرهای استان شود.
شهردار امام حسن با اشاره به در پیش بودن سومین سفر استانی رییس جمهور به استان بوشهر گفت: می بایست در سفر سوم رئیس جمهور به استان موضوع دریافت عوارض از پالایشگاه ها و شرکت های پتروشیمی را مصوب کنیم.
بندر امام حسن در شمالی ترین نقطه استان بوشهر و در شهرستان دیلم واقع است.
نظر شما