به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، حسین هاشمی تختی صبح سه شنبه در نشست با مدیران شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان گفت: نظارت بر بهداشت و کیفیت آب شرب شهروندان از اهمیت خاصی برخوردار است و باید تمام دغدغه مدیران آب و فاضلاب تامین آب شرب با کیفیت مردم استان است.
هاشمی تختی با اشاره به اینکه امروزه نیاز به آب با کیفیت بالا بیشتر وبیشتر می گردد، بیان کرد: در مدیریت برنامه کیفیت آب، به دانستن اطلاعات در زمینه کیفیت آبهای موجود نیاز است که می بایست در این رابطه ضمن آگاه سازی مردم از روند تصفیه آب شرب و دادن اطمینان لازم از بهداشتی بودن و کیفیت عالی آب آشامیدنی، تلاش نمود تا ذهنیت منفی شهروندان را نسبت به کیفیت آب شرب تغییر داد.
وی با اعتقاد بر اینکه حرکت به سمت تکنولوژی شیرین سازی آب دریا مقرون به صرفه و دارای اطمینان بالاست، سرمایه گذاری در این بخش را گامی موثر در راستای کاهش اثرات خشکسالی دانست و تصریح کرد: استفاده از این تکنولوژی بعنوان یک ظرفیت پایدار خواهد توانست به دغدغه های ناشی از خشکسالی پایان دهد.
همچنین حسین خادمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به اینکه سرانه مصرف آب 200 لیتر برای هر نفر در شبانه روز است، گفت: آب آشامیدنی شهر های استان از 109 حلقه چاه و ذخیره سد استقلال و 17 دستگاه آب شیرین کن که ظرفیت کل آنها معادل 252 هزار متر مکعب در شبانه روز می باشد تامین می شود.
وی افزود: با توجه به توسعه شهرها و افزایش جمعیت استان، سالیانه نیازمند ایجاد ظرفیت جدید آبی معادل 50 هزار متر مکعب می باشیم بطوریکه طی چهار سال گذشته بالغ بر 300 هزار متر مکعب ظرفیت جدید از جمله چاههای شمیل و نیان ، تولید آب از طریق آب شیرین کن و خط محرم ایجاد نمودیم .
وی خاطر نشان کرد: در بحث واگذاری کار به بخش خصوصی، شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در طول سه سال گذشته 17 هزار متر مکعب تولید آب از طریق دستگاههای آب شیرین کن داشته است و تولید حدود 120 هزار متر مکعب آب شرب را در دست اجرا داریم که در نتیجه ی آن می توانیم تا چند سال آینده به ظرفیت قابل قبول تولید آب در بخش شیرین سازی سازی آب دریا دست یابیم.
نظر شما