علی معلم درباره تمرکز سالنهای جشنواره فیلم فجر در برج میلاد به خبرنگار مهر گفت: سالها پیش در زمان مرحوم سیفالله داد من پیشنهاد کاخ جشنواره را مطرح کردم و اشاره کردم جشنواره فیلم فجر باید دارای یک مرکز رسانهای مطبوعاتی باشد که همه گروهها بتوانند در کنار یکدیگر فیلمهای جشنواره را تماشا کنند.
این روزنامهنگار افزود: این اتفاق فرخندهای است که در جشنواره بیست و هشتم قرار است روی دهد و اهالی سینما و مطبوعات در کنار یکدیگر فیلمها را تماشا کنند. در تمام کشورهای دنیا ساختمان مرکزی وجود دارد که هنرمندان، اهالی مطبوعات و میهمانان خارجی در کنار هم حضور دارند. اصولا مطبوعات و رسانهها بخش مهم از هر جشنوارهای را تشکیل میدهند اما در جشنواره فیلم فجر بخش مردمی قویتر و توجه به بخش رسانهای ضعیفتر است.
معلم ادامه داد: این اقدام درست نیست، بهتر است بازار فیلم، مطبوعات، هنرمندان و میهمانان خارجی در یکجا متمرکز باشد تا همگی بتوانند با یکدیگر به تعامل برسند. امیدوارم کیفیت نمایش فیلمهای جشنواره در سالنهای برج میلاد مناسب باشد و از چند روز قبل باید اقدامات مناسب برای درست برگزار کردن این اتفاق فرخنده در برج میلاد بررسی شود.
این تهیهکننده گفت: اجرای درست این برنامهها به مدیریت مناسب مجموعه برج میلاد بازمیگردد. تاکید باید بر مدیریت درست در برگزاری جشنواره باشد. با برنامهریزی و کارشناسی دقیق میتوان به نتایج مطلوبی رسید. فضاها و سالنهای زیادی در شهر تهران وجود دارد که با مدیریت درست قابل بهرهبرداری است.
وی افزود: برج میلاد سهولت دسترسی ندارد چون منطقهای است که امکان رفت و آمد به راحتی وجود ندارد و وسیله حمل ونقل در دسترس نیست که برای سهولت در رفت وآمد باید تمهیداتی اندیشید و برای پذیرایی از میهمانان نیز باید در خود مجموعه برج میلاد اقداماتی را انجام داد.
نظر شما