سرهنگ علیرضا اسماعیلی در گفتگو با خبر نگار مهر افزود: تنها راه حل برای کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن همفکری تمام مسئولان نظام است چرا که موضوع تصادفات و تلفات ناشی از آن به عوامل مختلفی از جمله جاده، انسان و خودرو به صورت مستقیم وابسته است که ارگانها و سازمانهای مختلفی در آن دخالت دارند.
این مقام ارشد در نیروی انتظامی ادامه داد: اگر بخواهیم این رقم را با آمار 27 هزار کشته در سال در اثر تصادفات جاده ای ضرب کنیم هزینه بدست آمده شدت خسارت وارده به کشور را نشان خواهد داد.
فرمانده پلیس راه کشور با اشاره به اقدامات پلیس در جهت کاهش تصادفات جاده ای گفت: پلیس با کنترل ترافیک در جاده ها و اعمال قانون و بکارگیری تجهیزات جدید الکترونیکی توانسته است تا حدودی از رشد تلفات جاده ای جلوگیری کند و در همین راستا ماموران پلیس راه کشور طی هشت ماه گذشته تعداد 54 هزار و 730 دستگاه خودرو را در جاده ها به علت عدم رعایت قوانین راهنمائی و رانندگی و 59 هزارو 444 جلد گواهینامه رانندگان متخلف توقیف شده است و بیش از 12 هزار گواهینامه باطل شده است.
سرهنگ اسماعیلی در رابطه با اقدامات وزارت بهداشت در این راستا افزود: مهمترین زمانی که باید به مجروحان ناشی از تصادفات باید رسیدگی شود دقایق اولیه بعد از تصادف است که به این لحظه ها دقایق طلایی گفته می شود و طی سال جاری اورژانس کشور تلاش خوبی کرده تا به این زمان دسترسی پیدا کند.
براساس آمارهای جهانی در برابر هر 100 نفر مجروح ناشی از تصادفات یک نفر جان خود را از دست می دهد ولی در ایران در برابر هر 100 نفر مجروح 10 نفر کشته است. رقمی که به گفته سرهنگ اسماعیلی در سال جاری به 9 نفر کاهش یافته است.
نظر شما