به گزارش خبرنگار مهر در ساری، قاسم جان بابایی، مدیر مرکز آموزشی درمانی بیمارستان امام خمینی ساری عصر دوشنبه در جلسه پیگیری ساخت مجتمع پیوند کلیه و مغز استخوان مرکز استان در ساری گفت: با تغییراتی که در روند ساخت مجتمع اتفاق افتاده و کمبود منابع مالی، با مشکلاتی از جمله استهلاک مصالح روبرو هستیم .
وی اظهار داشت: در بازدیدی که هیئتی از وزارتخانه هفته قبل از بیمارستان داشتند، پذیرش دستیار فوق تخصص برای نخستین بار در این بیمارستان اتفاق افتاد.
جان بابایی در این خصوص تصریح کرد: مراکزی که پذیرش دستیار فوق تخصص دارند در دنیا ثبت خواهند شد.
وی افزود: در شش ماه گذشته در بیمارستان امام خمینی ساری بیش از هزار مورد بستری بیمار سرطانی داشته ایم که این آمار نگران کننده و قابل توجه است.
رئیس بیمارستان امام خمینی ساری گفت: تاکنون بیش از 300 میلیون تومان بر اساس اسناد از محل تبصره 15 از مرکز اعتبار دریافت کرده که این اعتبار در گذشته به بیمارستان اختصاص نیافته بود.
جان بابایی تصریح کرد: این بیمارستان تنها مختص مردم ساری نیست و از سایر شهرها و حتی استان های همجوار نیز برای درمان مراجعه می کنند.
به گزارش مهر به گفته اعضای هیئت امنا و مجمع خیران بیمارستان ساز مرکز استان، پروژه در ابتدا شروع خوبی داشت و حدود سه میلیارد ریال از محل کمکهای مردمی دریافت کرده و یک میلیارد ریال نیز به صورت تجهیزات به ساخت مرکز پیوند کلیه و مغز استخوان هدیه شد.
این افراد با بیان اینکه مازندران مرکز پیوند کلیه و مغز استخوان دولتی ندارد، تصریح کرد: باتوجه به اینکه بیمارستان امام از بیمارستانهای مطرح در سطح کشور است اما فاقد این بخش است و بیماران زیادی نیز در استان وجود دارند.
ساختمان پیوند کلیه و مغز استخوان شمال کشور در پنج طبقه و هر طبقه در مساحت 750 متر مربع در حال ساخت بوده و تاکنون سه سقف آن اجرا شده و عدم جذب منابع مالی مانع توقف این پروژه شده است.
به گفته مسئولان بیمارستان، 25 میلیون تومان از محل اعتبارات اوقاف استان به این بیمارستان اختصاص یافته که تاکنون این اعتبار به بیمارستان امام ساری پرداخت.
نظر شما