به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، احمد عباسی در نشست شورای اداری شهرستان لالی افزود: مسائل و مشکلات شهرستان لالی بسیار است و یک جا حل شدنی نیست به همین دلیل باید اولویت بندی شوند.
وی تصریح کرد: با این حال مردم خوب و وفادار این شهرستان توقع دارند که سختی ها و مشکلات دیرینه که گریبان آنان را گرفته رهایی یابند و این حق آنهاست.
وزیر تعاون بر ضرورت مشارکت مردم در طرح ها و پروژه های تولیدی و خدماتی با توجه به توان و استعداد منطقه تاکید کرد و افزود: شهرستان لالی در کنار محرومیت هایی که دارد دارای ارزش های متعالی و مردمی است و در دنیا صداقت و پاکی چنین مردمی را کمتر می توان یافت.
وی امر آموزش را مهم ارزیابی کرد و خواستار ارائه آموزش برخی روشها به شکل حرفه ای شد.
وزیر تعاون افزود: آن چیزی که مولفه توسعه است همت و فکر خود آدم هاست که چگونه سرمایه ها و امکانات بالقوه را با کمک و حمایت دولت به بالفعل تبدیل کنند.
عباسی با اشاره به این نکته که دولت برای انجام کار و فعالیت در زمینه های مورد نیاز این منطقه از جمله گازرسانی، تاسیس دانشگاه، ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی، فرهنگی و آموزشی و راه های مواصلاتی باید زیرساخت ها را فراهم کند، اظهار داشت: توقع مردم مومن شهرستان لالی در مورد استفاده از امکانات و مواهب زندگی برحق است و ما پیگیر تحقق این امور هستیم.
عباسی از راه اندازی شعبه بانک توسعه تعاون و تقویت دفتر نمایندگی تعاون در ابتدای سال 1389 در شهرستان لالی خبر داد و بر ضرورت توانمندسازی به منظور ایجاد اشتغال تاکید و خواستار نیازسنجی و مدیریت در زمینه منابع انسانی و ظرفیت های اقتصادی شد.
همچنین در مراسمی با حضور وزیر تعاون، مدیر عامل بانک توسعه تعاون و نماینده مردم مسجدسلیمان و لالی در مجلس شورای اسلامی از دو طرح آموزشی و تولیدی بهره برداری شد.
یک باب دبیرستان دخترانه 16 کلاسه به نام "ام البنین" با هزینه ای بالغ بر 9 میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی و در زمینی به مساحت 500 متر مربع و با زیربنای دو هزار و 700متر مربع ساخته شده است.
همچنین کارخانه تولید آب معدنی در زمینی به مساحت یک هکتار و با زیربنای دو هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال به بهره برداری رسید. این کارخانه دارای ظرفیت تولید 15 هزار بطری آب معدنی در ساعت است.
نظر شما