به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، شهریار افندی زاده ظهر پنجشنبه در نشست مطبوعاتی پس از بازدید از پایانه های بندرعباس گفت: با توجه به اینکه قسمت زیادی از واردات و صادرات و ترانزیت کالا از طریق بندرعباس است، در بخش راهها به سیستم پس کرانه ای نیاز داریم.
معاون وزیر راه اظهار داشت: در این سیستم زیر ساختهای راه برای انتقال کالا به مقصد نقاط دیگر و حتی سایر کشورها فراهم می شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل کشور خاطر نشان کرد: اکنون بیش از 90 درصد جابجایی کالا و مسافر کشور از طریق راهها انجام می شود و در کشور 25 هزار کیلومتر راه اصلی به ارزش 750 میلیارد تومان وجود دارد که 9 هزار کیلومتر بزرگراه و 16 هزار کیومتر راههای دیگر را شامل می شود.
افندی زاده ابراز کرد: بر اساس پیش بینی ها 850 میلیون جایجایی در راههای کشور توسط حمل و نقل عمومی صورت می پذیرد که تنها 30 در صد استفاده از راه هاست.
افندی زاده ادامه داد: برای به سازی راهها 250 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
کاهش پنج درصد کشته شدگان حوادث جاده ای
افندی زاده از کاهش پنج درصدی آمار کشته ها و از دست رفتگان جامعه در تصادفات خبر داد و تصریح کرد: یک از اساسی ترین عوامل تصادفات جاده ای کشور سرعت است.
وی بیان کرد: سالانه بیش از یک میلیون بر تعداد وسایل نقلیه کشور اضافه می شود و باید در کشور ایمنی جاده های کشور را جدی تر گرفت.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل و پایانه ای کشور متذکر شد: در همین ما هم مجبور به افزایش امکانات هستیم و در سال گذشته و سال جاری تعداد هزار ماشین را به بخش راهداری اضافه شده است.
وی گفت: یکی از اقداماتی که در بخش راهداری و مدیریت راه ها آغاز شده است که تا کنون پنج استان به سیستم هوشمند مدیریت راهها مجهز شده و بر اساس آن مسئولان می توانند به کنترل و مدیریت راهها بر اساس اطلاعاتی که از دوربینهای راهداری بدست می آورند، بپردازند.
29 دوربین مدیریت هوشمند در جاده های کشور نصب می شود
وی خاطر نشان کرد: هرمزگان تا پایان سال 89 به سیستم مدیریت هوشمند راه ها مجهز خواهد شد و در کشور تا آخر سال آینده 29 دوربین در سطح راههای کشور نصب می شود.
وی با بیان اینکه استفاده از تابلو های پیام متغیر به نام V.S.L که قادر هستند سرعتها را نمایش دهند، بسیار موثر بوده است، افزود: ایران اکنون عضو دو کریدور مهم شمال و تراسیکاست که کریدور شمال بین آسیا، هند و روسیه است.
افندی زاده بیان کرد: کریدور تراسیکا اروپا را به کشورهای آسیایی متصل می کند و خط دوم آن از ایران می گذرد که ایران اخیرا به این کریدور پیوسته است.
معاون وزیر راه گفت: در سال جاری ترانزیت کالای تجاری از ایران 13 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
نظر شما