پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۴ دی ۱۳۸۸، ۱۵:۳۰

سردار نوروزی:

90 درصد از تجهیزات سیستم جامع پلیس خریداری شد

90 درصد از تجهیزات سیستم جامع پلیس خریداری شد

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس پیشگیری ناجا از خریداری 90 درصد از تجهیزات راه اندازی سیستم جامع پلیس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، سردار بهرام نوروزی روز پنجشنبه در حاشیه دهمین همایش روسای کلانتری ها و پاسگاه های استان فارس در جمع خبرنگاران افزود: به زودی سیستم جامع پلیس در تمامی کلانتری های سراسر کشور فعال خواهد شد که در این راستا علاوه بر خریداری 90 درصد از تجهیزات، حدود 14 هزار نفر نیز در خصوص این سیستم آموزش های لازم را فرا گرفته اند.

وی ادامه داد: از آنجایی که با راه اندازی سیستم مذکور تمام کلانتری های سراسر کشور به هم متصل می شوند بسیاری از خدمات رسانی ها به شهروندان به راحتی صورت می گیرد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه در سال گذشته کلانتری های سراسر کشور 15 میلیون خدمات به مردم ارائه داده اند، تصریح کرد: کلانتری ها خدمات متنوعی به مردم ارائه می دهند که به طور مثال سال گذشته بالغ بر 10 میلیون ابلاغ اوراق قضایی توسط کلانتریها صورت گرفت که البته در این راستا طی هماهنگیهای صورت گرفته این ابلاغ ها نیز به صورت خدمات پستی به زودی انجام خواهد شد.

سردار نوروزی با اعلام اینکه از هفته آینده بحث استاندارد سازی رفتار های سازمانی شروع می شود، یادآور شد: استاندارد سازی رفتارهای سازمان از جمله کلانتری ها، یگانها و ایست بازرسی یکی دیگر از اقدامات مهم و با اهمیت بوده و در این رابطه باید گفت در مجموع پلیس باید ولایت مدار، جامع محور و اجتماعی باشد تا بتواند در همه زمان و همه مکان در کنار مردم انجام وظیفه کند.

وی در این راستا یادآورشد: در سال گذشته 28 میلیون تماس تلفنی در سطح کشور با مرکز 110 صورت گرفت که این نشان از اجتماعی بودن مجموعه پلیس دارد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور مشاورین در پاسگاه ها و کلانتریها نیز گفت:طی 9 ماهه سال جاری حدود 119 هزار و 294 پرونده به واسطه مشاورین حاضر در کلانتری ها به سازش رسیده است.

کد خبر 1017273

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha