۲۴ دی ۱۳۸۸، ۱۶:۰۷

برنامه پنجم ارائه شده دولت فاقد جوانب توجیهی لازم است

برنامه پنجم ارائه شده دولت فاقد جوانب توجیهی لازم است

ساری - خبرگزاری مهر: یک نماینده مجلس گفت: مطالعات اولیه نشان می دهد که برنامه پنجم ارائه شده از سوی دولت فاقد جوانب توجیهی لازم است.

به گزارش خبرنگار مهر در نوشهر، انوشیروان محسنی بندپی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نوشهر در فرمانداری  افزود: در این برنامه به برخی بندهای سند چشم اندار توسعه کشور در افق 1404 توجهی نشده است.

وی اظهار داشت: همچنین بر اساس ابلاغیه مقام معظم رهبری، باید سهم مردم در پرداخت هزینه سلامت به 30 درصد کاهش و سهم دولت به 70 درصد افزایش یابد که این طرح در برنامه پنجم به آن توجه نشده است.

وی خاطرنشان کرد: برخی احکام و بندهای برنامه پنجم باید تقویت شود و تا سال هزار و 393 برخی از اهداف سند چشم انداز توسعه کشور با اجرای این برنامه محقق شود.

محسنی افزود: مجلس تاکنون برنامه پنجم ارایه شده از سوی دولت به این قوه را اعلام وصول نکرده است.

نماینده مردم نوشهر و چالوس از تاخیر در تقدیم بودجه 89 از سوی دولت به مجلس انتقاد کرد و گفت: این بودجه حدود 45 روز با تاخیر در تقدیم به مجلس مواجه بوده است.

وی به لایحه هدفمند شدن یارانه ها و تصویب آن در مجلس و شورای نگهبان اشاره و اضافه کرد: شرایط کنونی بدترین زمان برای اجرای این لایحه است.

وی اظهار داشت: رکود اقتصادی، بحران های جهانی از جمله مسائلی است که زمان کنونی را برای اجرای این طرح نامناسب کرده است.

وی خاطرنشان کرد: لایحه هدفمند شدن یارانه ها نیاز ضروری کشور است و نیاز به حمایت همه مردم و مسئولان دارد.

فرماندار نوشهر نیز با اشاره به سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری به شهرستان گفت: 230 میلیاردر یال ره آورد سفر پرخیر و برکت رهبری به شهرستان است که در 11 سرفصل تنظیم شده است.

سیدهاشم فاطمی افزود: دستگاه های اجرایی برای پیگیری مصوبات سفر مقام معظم رهبری به شهرستان پیگیری لازم داشته باشند تا این مصوبات هر چه زودتر عملیاتی شود.

وی با گرامیداشت دهه فجر و تقارن آن با ماه صفر گفت: برای مشارکت مردم دربرنامه های فجر باید برنامه ریزی صورت گیرد و برنامه ها باید حال و هوای خاصی داشته باشد.

کد خبر 1017281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha