۲۴ دی ۱۳۸۸، ۱۷:۴۲

دربیانیه ای اعلام شد؛

آمادگی اماراتی ها برای انتقال مقر سازمان ملل متحد به دبی

آمادگی اماراتی ها برای انتقال مقر سازمان ملل متحد به دبی

امیرنشین دبی امروز رسما آمادگی کامل خود را برای انتقال مقر سازمان ملل متحد از نیویورک به این جزیره در صورتی که چنین تصمیمی اتخاذ شود، اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت امیر نشین دبی در بیانیه ای رسمی اعلام کرد شهر دبی برای انتقال مقر سازمان ملل متحد به این امیر نشین در صورتی که دست اندرکاران مربوطه تصمیمی مبنی بر انتقال مقر فعلی آن از شهر نیویورک بگیرند، کاملا آمادگی دارد.

در این بیانیه آمده است: دولت دبی آماده گشودن کانالهای گفتگو با دست اندرکاران و مسئولان سازمان ملل متحد است تا آنها را در جریان امکانات و ویژگی های دبی که می تواند آن را به عنوان بهترین گزینه از گزینه های ممکن برای انتقال مقر سازمان ملل متحد در صورت دستیابی به تصمیم نهایی در این زمینه متمایز کند، قرار دهد.

امیرنشین دبی مدعی شده است که این منطقه از همه نظر چه از نظر موقعیت جغرافیایی که در مرکز جهان قرار دارد و چه از نظر تاسیسات زیربنایی مستحکم و به ویژه با توجه به داشتن یکی از پیشرفته ترین شبکه های حمل و نقل هوایی، دریایی و زمینی در جهان، شایسته ترین مکان برای استقبال از مقر رئیس سازمان ملل متحد است.

خاطر نشان می شود مجله فوریس سه شنبه گذشته در واکنش به گشایش بزرگترین برج جهان با ارتفاع بیش از 800 متر در دبی، پیشنهاد کرد مقر سازمان ملل متحد از نیویورک به این شهر منتقل شود.

البته این در حالی است که دبی در پی بحران مالی جهانی با مشکلات پیچیده ای روبرو شد.
کد خبر 1017322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha