۲۶ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۲۴

نسبت به سال گذشته؛

کشتار دام در قم به شدت کاهش یافته است

کشتار دام در قم به شدت کاهش یافته است

قم - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان کشتار‌گاه صنعتی قم از کاهش کشتار دام در این استان به حدود نصف سال گذشته خبر داد.

اسد‌الله علی عسکری در گفتگو با خبرنگار مهر در قم با بیان اینکه به دلیل کاهش جمعیت دامی کشور، میزان کشتار دام در قم کاهش یافته است، اظهار داشت: در حال حاضر روزانه حدود 800 رأس دام در کشتار‌گاه صنعتی شهرداری قم ذبح می‌شود که این میزان در سال گذشته حدود یک هزار و 500 رأس بوده است.

وی افزود: با وجود کاهش میزان کشتار دام در قم، علاوه بر نیاز شهروندان، بخشی  نیز به شهر‌های همجوار ارسال می شود.

علی عسکری همچنین با اشاره به فعال شدن سردخانه گوشت این کشتار‌گاه گفت: به زودی کلیه مراحل کشتار دام در قم به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

عسگری ضمن اشاره به اینکه علاوه بر یک نفر دامپزشک، یک روحانی نیز وظیفه نظارت بر ذبح شرعی را بر عهده دارد، گفت: در سالهای گذشته بیش از 80 نفر نیروی فعال در این کشتار‌گاه مشغول به کار بودند در حالیکه به دلیل مکانیزه شدن بخشی از امور، این میزان هم اکنون 32 نفر است.

مدیرعامل سازمان کشتار‌گاه صنعتی قم، تأمین گوشت بهداشتی مورد نیاز شهروندان را هدف اصلی فعالیت این کشتار‌گاه عنوان کرد و ادامه داد: قرارداد احداث فروشگاه مواد پروتئینی در بلوار دانش قم امضا شده که به زودی شاهد آغاز به کار آن خواهیم بود.

کد خبر 1017538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha