ایوان پترویچ در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: تمرینات خوب و شادابی داشته ایم و من و تمامی بازیکنان به لحاظ روحی آماده این بازی سخت هستیم.
وی اظهار داشت: هر چند بازی امروز بازی سخت و نفس گیری است اما به تلاش بازیکنان و همیاری و پشتیبانی هواداران پیروزی را شکست خواهیم داد.
پترویچ گفت: در دو بازی قبل ما مستحق پیروزی بودیم اما در دقایق پایانی امتیازاتمان از دست رفت.
هافبک شاهین پارس جنوبی با بیان اینکه از بازی در بوشهر و تیم شاهین راضی است، گفت: در حال حاضر از تمامی شرایط موجود در بوشهر راضى هستم و مردم این شهر خیلی به من لطف داشته اند.
وی در خصوص عملکردش در شاهین گفت: تاکنون شش پاس گل و سه گل زده ام و که به نظر خودم آمار قابل قبولی باشد.
پترویچ با بیان اینکه با حضور کاشانى در پرسپولیس اوضاع کمى بهتر شده است، گفت: دوست دارم به پیروزی برگردم و دوباره در این تیم بازی کنم اما این مهم بسته به شرایط دارد.
وی یادآور شد: هنوز 10 درصد از قراردادم را از پرسپولیس نگرفته ام.
نظر شما