به گزارش خبرنگار مهر از ورایتی در پانزدهمین دوره مراسم جایزه انتخاب منتقدان سینمای آمریکا جمعه شب درام ضد جنگ "جعبه درد" ساخته کاترین بیگلو با دریافت دو جایزه اصلی ، بخت خود را برای دریافت جوایز اسکار افزایش داد.
"جعبه درد" دو جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردان را برای کاترین بیگلو تهیه کننده و کارگردان این فیلم به ارمغان آورد.
جف بریجز بازیگر کهنه کار آمریکایی برای نقش آفرینی در فیلم "دل دیوانه" برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد شد. در حالی که مریل استریپ و ساندرا بولاک جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را به ترتیب برای دو فیلم "جولی و جولیا"و "زاویه کور" به طور مشترک دریافت کردند.
سهم فیلم "لعنتی های بی آبرو " هم دو جایزه بود.کوئنتین تارانتینو جایزه بهترین فیلمنامه غیر اقتباسی را دریافت کرد و کریستف والتس جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از آن خود ساخت.
فیلم مستقل و کم هزینه "پرشس"نیز یک جایزه برای بازیگر نقش مکمل زن ،یعنی مونیک به دست آورد.سائویرس رونان بازیگر فیلم "استخوان های دوست داشتنی"ساخته پیتر جکسن نیز عنوان بهترین بازیگر تازه کار را کسب کرد.جایزه بهترین فیلمنامه اقتباسی به جیسن ریتمن و شلدن ترنر برای نگارش فیلمنامه "بالا در آسمان"رسید.
در حالی که فیلم "خماری" عنوان بهترین فیلم کمدی سال را به دست آورد،"آواتار" فیلم جنجالی و پر فروش جیمز کامرون با دریافت شش جایزه در رشته های فنی از جمله فیلمبرداری ،تدوین و جلوه های ویژه صوتی ،رکورد داردریافت جوایز بود.
"بالا"به عنوان بهترین انیمیشن سال شناخته شد و در نهایت "آغوش های گسسته "آخرین ساخته پدرو آلمودووار فیلمساز برجسته اسپانیایی به عنوان بهترین فیلم خارجی زبان دست یافت.
به این ترتیب فصل جوایز سینمایی امسال با اهدای دو جایزه مهم گلدن گلوب و اسکار طی هفته های آینده به پایان خواهد رسید.بیش از 199 منتقد و نویسنده سینمایی از سراسر آمریکا در رای گیری برای گزینش برندگان جایزه انتخاب منتقدان سینمای آمریکا حضور داشتند.
فصل جوایز سینمایی 2010-2009 جمعه شب با اهدای جوایز برگزیده منتقدان سینمای آمریکا به داغترین روزهای خود رسید.
کد خبر 1017891
نظر شما