به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی طلایی روز شنبه در نشست شهر ایمن در شهرداری منطقه 10 تهران افزود: استانداردهای جهانی جامعه ایمن نیازمند باز تعریف و بومی سازی است و باید به طور دقیق تعریف شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به توسعه انسان محور خاطرنشان کرد: شاخصهای ایمنی ملی، استانی، شهری و محلی نیز باید حول این محور تعریف شود.
طلایی گفت: در کنار تعریف دقیق شاخصها باید وضع موجود را نسبت به آنها تعیین کنیم و با برنامه ریزی درست در جهت رسیدن به آنها گام برداریم.
وی توسعه را نیازمند فرهنگ سازی دانست و افزود: در 30 سال گذشته توسعه فرهنگی در مقایسه با عرصه های سیاسی و اقتصادی مغفول مانده است که در آینده اثرات سو آن نمایان خواهد شد.
طلایی توسعه و پیشگیری از حوداث و بلایا را بدون مشارکت مردم غیرممکن دانست و گفت: در صورت حرکت درست می توان حوادث را پیش بینی کرد زیرا پیش بینی معطوف به آینده و پیشگیری معطوف به گذشته است.
نظر شما