به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون وزنه برداری ایران برای نخستین بار در سال 1385 به دلیل اینکه نتیجه آزمایش 9ورزشکار این تیم شامل سعید علی حسینی، سجاد بهروزی، رسول تقیان، شاهین نصیری نیا، علی داودی،امید ناییج، محمد حسین برخواه، علی دهقانیان و رضا تیموری مثبت اعلام شد، به مدت دو سال از حضور در عرصه های بین المللی تعلیق شد اما با پرداخت 400 هزار دلار، این محرومیت را خرید. با این حال گویا قصه استفاده از مواد نیروزا تمامی ندارد. فدراسیون وزنه برداری ایران طبق قوانین بین المللی، این بار در آستانه تعلیق قرار گرفته است.
سرپرست فدراسیون وزنه برداری معتقد است فدراسیون ایران در خطر محرومیت همیشگی قرار دارد مگر اینکه بشود قوانین را دور زد. مهدی عطار اشرفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک وزنه بردار در صورت استفاده از مواد نیروزا برای بار نخست، چهار سال دچار محرومیت می شود اما محرومیت وی برای بار دوم، مادام العمر خواهد بود. فدراسیون وزنه برداری ایران هم یک بار محروم شده و با پرداخت جریمه، آن را خریده اما محرومیتی که برای بار دوم اعمال می شود، خریدنی نیست.
مسئولان ورزش بلغارستان پس از اینکه وزنه برداران این کشور به دلیل استفاده از مواد نیروزا در آستانه محرومیت از جانب فدراسیون جهانی قرار گرفتند، خود دست به کار شدند و فدراسیون وزنه برداری کشورشان را برای همیشه تعلیق کردند.
نتیجه آزمایش دوپینگ وزنه برداران تیم ملی ایران انوش آرمک، رشید شریفی و امید ناییج در یک سال گذشته مثبت اعلام شده و این در حالی است که سعید علی حسینی هم وضعیت مبهمی دارد. فدراسیون وزنه برداری ایران با این وضعیت در آستانه تعلیق همیشگی و غیرقابل بازگشت قرار دارد.
وزنه برداری ایران همواره یکی از رشته هایی بوده که در میدان های المپیک و بازی های آسیایی، امید کسب مدال بوده است اما تعلیق قریب الوقوع این رشته که با بی تدبیری مسئولان این رشته و البته مسئولان ورزش کشور صورت گرفته، امری تاسف بار است که ورزش ایران را زیر سوال می برد.
مسئولان ورزش ایران همواره تاکید داشته اند که اصول پهلوانی بر ورزش قهرمانی ارجح است اما در عمل چیزی غیر از این روی داده که این با روح ورزش سنخیت ندارد. امیدواریم یک بار برای همیشه مسببین این ناکامی ها شناسایی شده و برای همیشه از صحنه ورزش کنار گذاشته شوند.
نظر شما