۴ بهمن ۱۳۸۸، ۹:۲۲

حاجی بابایی در پاسخ به مهر:

ایجاد 60 رشته جدید به وزارت علوم پیشنهاد شد

ایجاد 60 رشته جدید به وزارت علوم پیشنهاد شد

وزیر آموزش و پرورش از پیشنهاد 60 رشته دانشگاهی جدید به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دو مقطع کاردانی و کارشناسی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا حاجی بابایی شنبه شب در حاشیه گردهمایی فرهنگیان فرهیخته شهر تهران که در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد در پاسخ به سئوال مهر در خصوص اینکه آیا پیشنهادی را برای ایجاد رشته های جدید دانشگاهی به وزارت علوم داشته اید گفت: پیشنهاد ما به وزارت علوم این بوده که برای اطمینان خاطر دانش آموزان برای پذیرش در دانشگاهها 60 رشته جدید را در سه شاخه نظری، فنی و حرفه ای و کار و دانش ایجاد کنند تا دانش آموزان بدون نگرانی از کنکور بتوانند به راحتی در شهر خودشان هر رشته ای را که خواستند انتخاب کنند و ادامه تحصیل دهند. 

به گفته عالی ترین مقام وزارت آموزش و پرورش این رشته ها در دو مقطع کاردانی و کارشناسی تعریف شده اند.

برگزاری آزمون کاردانی و کارشناسی برای فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش همچنین از هماهنگی با وزارت علوم برای ادامه تحصیل فرهنگیان در دو مقطع کاردانی و کارشناسی خبر داد و گفت: 150 هزار نفر از کارکنان آموزش و پرورش دارای مدرک دیپلم و کاردانی هستند که در سالهای گذشته آنها با افراد دیگری به شکل آزاد آزمون می دادند و در مقاطع بالاتر پذیرفته می شدند ولی آزمون امسال تنها برای معلمان برگزار می شود و افراد عادی نمی توانند در آن شرکت کنند.

این مقام ارشد در دولت ادامه داد: قرار است روزهای پنج شنبه و جمعه برای پذیرفته شدگان کلاس برگزار و سپس به آنها مدرک کاردانی و کارشناسی ارائه شود.

حاجی بابایی با بیان اینکه این طرح تا زمانی که تمام فرهنگیان دارای مدرک حداقل کارشناسی شوند ادامه خواهد داشت، افزود: در گذشته عنوان شده بود که معلمان با سابقه 25 سال می توانند در این آزمون شرکت کنند اما حالا موانع سابقه و سن را برای آنها برداشته ایم.

ایجاد کارشناسی ارشد آموزش در دانشگاه پیامبر اعظم

وزیر آموزش و پرورش درباره دانشگاه پیامبر اعظم (ص) نیز اظهار کرد: این دانشگاه را به شکلی ساماندهی کرده ایم که برای افراد با مدرک کارشناسی کلاسهای مهارتی برگزار کنیم و به آنها مدرک کارشناسی ارشد آموزش ارائه دهیم یعنی معلمان دارای کارشناسی فیزیک، واحدهای درسی روشهای تدریس فیزیک را بگذارنند و کارشناسی ارشد آموزش فیزیک بگیرند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا تجمیع مراکز تربیت معلم وآموزشکده ها را در قالب دانشگاه پیامبر اعظم دنبال می کنید، گفت: بله، دانشگاه پیامبراعظم باید بتواند به رسالتی که برای آن تعریف شده است، عمل کند و سعی می کنیم این دانشگاه را تقویت کنیم.

حاجی بابایی ادامه داد: این دانشگاه مجوز وزارت علوم را دارد و مدارکی را که ما در این دانشگاه و یا در مراکز تربیت معلم و در آموزشکده ها به دبیران فنی و حرفه ای  می دهیم مطابق با مدارک وزارت علوم است و معادل نخواهد بود و مدرک قابل قبول در اختیارشان قرار می گیرد.

کد خبر 1022521

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha