۶ بهمن ۱۳۸۸، ۱۰:۲۱

پس از دیدار سه جانبه؛

افغانستان از میانجیگری ترکیه برای حل اختلاف با پاکستان قدردانی کرد

افغانستان از میانجیگری ترکیه برای حل اختلاف با پاکستان قدردانی کرد

رئیس جمهوری افغانستان از تلاش های ترکیه برای حل اختلافات بوجود آمده بین این کشور با هماسیه خود پاکستان قدر دانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، حامد کرزای که پس از دیدار سه جانبه با عبدالله گل و آصف علی زرداری همتایان ترک و پاکستانی خود در جمع خبرنگاران در استانبول صحبت می کرد، گفت: از تلاش های ترکیه برای کاهش تنش ها بین پاکستان و افغانستان در ارتباط با اتهامات مربوط به حمایت اسلام آباد از طالبان قدردانی می کنم.

در این کنفرانس مطبوعاتی عبدالله گل رئیس جمهوری ترکیه نیز از پیشرفتی که تاکنون در نشست سه جانبه صورت گرفته ابراز خرسندی کرد.

همچنین در این کنفرانس زرداری از جواب به این پرسش که آیا پاکستان تاکنون گفتگو با طالبان را آغاز کرده یا خیر خود داری کرد.

در گذشته افغانستان پاکستان را متهم کرده بود که از حملات طالبان با خاک افغانستان حمایت می کند که این مسئله اختلافاتی را بین دو طرف پدید آورده بود.

بخشی از نشست سه جانبه استانبول در راستای حل مسائل بین دو طرف بوده است.

مشاور ارشد رئیس جمهوری ترکیه با تاکید بر اهمیت این نشست تصریح کرد که در سطح بین المللی رویکرد مشترکی مبنی مشارکت همه گروههای افغان در فرایند سیاسی این کشور، وجود دارد.

"ارشاد هرمزلو" با تاکید بر بی فایده بودن صرف اتکا به راه حل نظامی در افغانستان افزود: توافق های صورت گرفته در اجلاس ترکیه از جمله کمک برای برقراری ثبات و امنیت و کمک در عرصه‌های بهداشتی و آموزشی در جهت تداوم تلاش‌های بین المللی برای کمک به افغانستان بسیار مهم است.

کد مطلب 1023932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha