۸ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۱۱

سوگواره کودکان عاشورایی در استان قزوین برگزار می شود

سوگواره کودکان عاشورایی در استان قزوین برگزار می شود

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین گفت: سومین سوگواره عاشورایی کودکان و نوجوانان با محوریت کودکان عاشورایی با حضور 16 استان 11 و 12 بهمن ماه جاری در قزوین برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، طیب ملکی پور در جمع خبرنگاران رسانه ها اظهار داشت: در مرحله نخست این جشنواره 500 نفر از هنرمندان 21 استان کشور شرکت کردند که از این تعداد 16 استان به مرحله نهایی راه یافتند.
 
وی با بیان اینکه این سوگواره شامل ارائه آثار عاشورایی بیش از یکصد هنرمند، شاعر، قصه‌گو، عکاس و هنرمند است یادآورشد: تاکنون دو هزار اثر در زمینه شعر، قطعه ادبی، قصه‌گویی و عکس عاشورایی از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
 
ملکی پور تصریح کرد: در سوگواره عاشورایی امسال نیز میهمانان و اندیشمندان برجسته‌ای از جمله محمدرضا سنگری، پژوهشگر ممتازعاشورایی، حشمت‌الله قنبری، عاشورا پژوه برجسته و کارشناس صدا و سیما و سیدمهدی شجاعی، نویسنده آثار عاشورایی شرکت می کنند.

وی احیاء شعائر اسلامی و تولید آثار فاخر دینی در قالب هنر را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
 
ملکی پور، تقدیر از هنرمندان عاشورایی و کودکان هنرمند، مستند سازی سخنرانی قصه و شعر، متن و داستان ادبی و عکاسی، اتفاقات هنری در خصوص واقعه عاشورایی، ارائه متون ادبی بصورت کتاب، اتفاقات هنری مستند و اتفاقات مستند بصورت فیلم وعکس را جمله برنامه های این جشنواره ذکر کرد.
 
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین به برنامه‌های جنبی این سوگواره نیز اشارهکرد و گفت: نمایشگاه عکس، کارگاه عکاسی، کارگاه ادبی، نمایش خورشید کاروان، تعزیه تئاتر استان قزوین، نمایش روایت عشق و عطش از استان کرمانشاه و مراسم ویژه در حسینیه آسید جمال از برنامه های جنبی سوگواره خواهد بود.
 
وی یاد آور شد: دومین سوگواره عاشورایی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین با موضوع شخصیت حضرت ابوالفضل (ع) در سال گذشته برگزار شد که مورد استقبال قرار گرفت و امیدواریم سوگواره سال جاری نیز به نحو مطلوبی برگزار شود.

به گفته ملکی پور سوگواره عاشورایی امسال با حمایت و پشتیبانی مالی استانداری قزوین برگزار می‌شود و حضور عموم مردم در تمامی مراسم و کارگاه‌های این سوگواره آزاد است.

کد خبر 1024664

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha