ناصر افشین در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز هدف از شرکت در این نمایشگاه را معرفی دستاوردها و پژوهشهای علمی و کاربردی و عملکرد این شرکت عنوان کرد و افزود: این نمایشگاه فرصتی برای شناخت و تعامل با عرضه کنندگان کالا، خدمات و مذاکره با طرفهای ذینفع است.
وی افزود: استان خوزستان به عنوان پایتخت نفت ایران می تواند جایگاه مناسبی برای معرفی این صنعت به اقشار مختلف جامعه باشد به همین دلیل باید برای سالهای آینده ضمن تداوم برگزاری این نمایشگاه، باید در ابعادی بسیار وسیع تر برگزار شود.
افشین به تواناییهای شرکت گاز استان خوزستان در توسعه گاز رسانی اشاره کرد و افزود: این شرکت در راستای اهداف دولت و اعتقاد به ایجاد رفاه برای مردم آمادگی دارد که در صورت تأمین اعتبارات لازم با توان کامل و به موقع اقدام به گازرسانی به مردم کند و در این رابطه از هیچ کوششی دریغ نمی کند.
وی در رابطه با تامین لوازم مصرفی پروژه های گاز گفت: عمده محصولات مصرفی شرکت، شیرآلات، کنتور و رگلاتور است اما به دلیل عدم فعالیت بخش صنعت در استان خوزستان از خارج استان تهیه می شود.
مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان به دستاوردهای سفر اخیر هئیت دولت به استان اشاره کرد و گفت: در سفر اخیر هیئت دولت به استان خوزستان این شرکت توانست گازرسانی به 23 روستای شهرستان ایذه را به بهره برداری برساند.
وی افزود: در دهه فجر نیز بیش از 40 روستا و یک شهر به مجموعه اشتراک های این شرکت افزوده می شوند و همچنین گاز سه کارخانه از صنایع و دو CNG در آبادان و اهواز به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان به برنامه های در دست اقدام اشاره کرد و گفت: این شرکت در نظر دارد برای فرهنگ سازی اصلاح در الگوی مصرف تعاملی را با آموزش و پرورش داشته باشد و از دانش آموزان به عنوان همیاران گاز استفاده کرده و فرهنگ مصرف بهینه و ایمن را توسط بچه های دانش آموز به درون منازل ببریم. در حال حاضر هم تفاهمنامه ای را با نهضت سوادآموزی امضا کرده ایم که مصرف بهینه را به افراد کم سواد آموزش دهد.
در حال حاضر در استان خوزستان 426 هزار و 411 مشترک شهری و 38 هزار و 682 مشترک روستایی وجود دارد که با توجه به توسعه صورت گرفته در بخش شهری 508 هزار و 132 ظرفیت اشتراک پذیری و در بخش روستایی 72 هزار و 600 ظرفیت وجود دارد.
نظر شما