۸ بهمن ۱۳۸۸، ۱۷:۲۶

تهدید مربیان غیر حرفه ای در میهمانی

تهدید مربیان غیر حرفه ای در میهمانی

مشهد - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم والیبال خراسان رضوی گفت: بعضی مربیان آنقدر غیر حرفه ای هستند که ما را در خانه خودمان تهدید کردند.

جبار قوچان نژاد پس از پیروزی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد، افزود: بازی خوبی بود بازیکنان حریف را درست گرفتند و توانستیم بازی خود را انجام دهیم ولی با صحبتهایی که با آنها انجام دادیم آنها را به بازی برگرداندیم و توانستیم یک برد شیرین دیگر در این دیدار کسب کنیم.

سرمربی تیم والیبال خراسان رضوی اظهار داشت: پس از این اتفاق سر مربی حریف من را درخانه خودم تهدید کرد و گفت "مگر به یزد نیایید چنان بلایی سرتان بیاوریم که یادتان بماند".
 
قوچان نژاد افزود: من متاسفم که این آقا فراموش کرده که ما در مملکت اسلامی زندگی می کنیم و دیگر زمان تهدید به پایان رسیده است.
 
وی در خصوص صحبتهای مربی حریف برای نداشتن سالن تمرین تصریح کرد: تیم مهمان فقط یک جلسه می تواند تمرین کند وآنها بعد از تمرین ما به مدت یک ساعت در سالن تمرین داشتند.

کد خبر 1025470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha