به گزارش خبرگزاری مهر، سیدشمسالدین حسینی اظهار داشت: هدفمندسازی یارانهها، امروز یک الزام قانونی است و همین قانون تأکید دارد که یارانه باید به همه اقشار جامعه متناسب با سطح درآمدشان تعلق گیرد.
وی افزود: لذا آنچه ملاک عمل ما است، این است که بازتوزیع یارانهها به همه اقشار تعلق گیرد و طبعاً خوشهبندیها و کارهای آماری صورت گرفته، معنیاش این نیست که به کسی که در خوشه سوم قرار گرفته، یارانه نمیدهیم.
وزیر اقتصاد با اشاره به وجود اطلاعات مربوط به درآمد خانوارها در مرکز آمار ایران، از مردم خواست تا با مراجعه به سایت این مرکز و تأیید یا تکمیل اطلاعات مربوط به خود، مقدمات قانونی دریافت یارانه را فراهم آورند. حسینی با اشاره به وجود اختیارات قانونی، احتمال آغاز اجرای بخشی از طرح هدفمندکردن یارانهها در ماههای پایانی سال جاری را منتفی ندانست.
وی در خصوص خانوارهای قرار گرفته در خوشه سوم مرکز آمار کشور تصریح کرد: قرار گرفتن افراد در خوشه سوم، به هیچ وجه به این معنا نیست که آنها یارانه دریافت نمیکنند.
سخنگوی اقتصادی دولت درباره برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه رقم پیشنهادی دولت برای اجرای طرح هدفمندکردن یارانهها در لایحه بودجه سال آینده بیشتر از برآوردهای پیشین است، گفت: این پیشنهاد دولت است و دست مجلس باز است که تغییرات موردنظر خودش را در آن اعمال کند.
در همین حال، رحیم ممبینی معاون بودجه معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه دولت خلاف قانون عمل نمیکند، پیش بینی اعتبار 38 تا 40 هزار میلیارد تومانی هدفمندسازی یارانهها در بودجه سال آینده را تنها پیشنهادی به مجلس عنوان کرد که دولت برای آن دلایل کارشناسی دارد.
این در حالی است که چند تن از نمایندگان مجلس نسبت به بودجه 38 تا 40 هزار میلیارد تومانی هدفمندی یارانهها در لایحه بودجه سال آینده واکنش نشان دادند و اعلام کردند قطعا مجلس این رقم را به 20 هزار میلیارد تومان کاهش خواهد داد.
در تبصره 3 ماده یک قانون هدفمندکردن یارانهها که اخیرا رئیس جمهوری برای اجرا ابلاغ کرده، آمده است: قیمتهای سال پایه اجراء این قانون به گونه ای تعیین شود که برای مدت یکسال حداقل مبلغ 10 هزار میلیارد تومان و حداکثر مبلغ 20 هزار میلیارد تومان درآمد به دست آید.
نظر شما