به گزارش خبرگزاری مهر در بندرعباس، محمدعلی طباطبایی افزود: این سرمایهگذاری 380 میلیون دلاری به منظور فراهم شدن شرایط انعقاد قرارداد بلندمدت با سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهیدرجایی انجام میشود.
طباطبایی بیان کرد: خرید تجهیزات جدید و ایجاد زیرساختهای اصلی از جمله اهداف این سرمایهگذاری چند صد میلیارد تومانی در بندر شهید رجایی است.
به گفته وی، بکارگیری تجهیزات مدرن و جدید بندر شهید رجایی که با بالاترین استانداردهای روز جهان به شرکتهای معتبر آسیایی و اروپایی سفارش داده شده یا در مرحله عقد قرارداد است، ظرفیت عملیاتی این بندر کانتینری را به 5/3 میلیون TEU کانتینر میرساند.
مشاور عالی مدیرعامل این شرکت خاطرنشان کرد: تمام تجهیزات فوق ظرف یکسال آینده وارد بندر شهید رجایی میشود.
وی با بیان اینکه با عملیاتی شدن ظرفیت جدید بندر شهید رجایی این بندر میتواند در فهرست 20 بندر اول کانتینری جهان قرار گیرد، از خرید تجهیزات دست دوم از بنادر امارات انتقاد کرد و گفت: این اقدامات موجب نزول سطح خدمات رسانی در بندر شهید رجایی میشود و خطوط کشتیرانی را از ورود به این بندر مایوس میکند.
طباطبایی تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی باید به منظور حفظ موقعیت بندر شهید رجایی مانع ورود این تجهیزات غیر استاندارد به بندر شهید رجایی شده و با عاملان آن به طور جدی برخورد کند.
نظر شما