فتح الله نژاد زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: هرچند نتایج مس کرمان در بازیهای اخیر راضی کننده نبوده است اما همچنان از بوناچیچ حمایت می کنیم.
وی با اشاره به مرخصی چهار روزه بوناچیچ افزود: سفر بوناچیچ به کرواسی نیز از قبل طراحی شده بود و باشگاه در این زمینه با بوناچیچ هماهنگ بود و طبق برنامه ریزی صورت گرفته وی در بازی مقابل نساجی قائم شهر در جام حذفی مس را هدایت خواهد کرد.
نژاد زمانی با اشاره به اینکه خود باشگاه بلیت رفت و برگشت سرمربی تیم را تهیه کرده است گفت: برخی به فکر حاشیه سازی هستند.
وی همچنین مذاکره با هر مربی در خصوص هدایت مس کرمان در بازیهای آسیایی و لیگ برتر را نیز تکذیب کرد.
وی هدف مس را بقاء در لیگ برتر اعلام کرد و گفت: در بازیهای آسیایی نیز حضور مقتدرانه و دفاع از فوتبال ایران هدف اصلی مس است.
مدیرعامل باشگاه مس کرمان اضافه کرد: در بازی با استقلال در لیگ برتر به دنبال کسب حداکثر نتیجه و ارائه بازی منتقی هستیم.
نظر شما