۱۹ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۴۱

مسابقات جام حذفی/

حذف سایپا، پیروزی ذوب‌آهن و استیل‌آذین/ خبری از شگفتی نبود

حذف سایپا، پیروزی ذوب‌آهن و استیل‌آذین/ خبری از شگفتی نبود

مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور عصر امروز با صعود تیم‌های ملوان ، ذوب آهن، استیل آذین و صبای قم و وداع زودهنگام تیم‌های سایپا و سپاهان نوین از این رقابت‌ها پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور از ساعت 14:30 امروز با برگزاری 6 دیدار در شهرهای مختلف پیگیری شد. در حساس ترین دیدار عصر امروز که بین دو تیم لیگ برتری سایپا و ذوب آهن در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شد، حریف اصفهانی شکست 3 بر یک را به میزبان خود تحمیل کرد و به مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات جام حذفی راه یافت. این دیدار از مرحله یک سی و دوم نهایی جام حذفی برگزار شد و تیم ذوب آهن در مرحله یک شانزدهم نهایی به دیدار برنده بازی صنعت نفت آبادان - راه آهن شهرری می رود.

استیل آذین دیگر تیم پیروز دیدارهای امروز بود که توانست با 2 گل سپاهان نوین اصفهان را از پیش رو بردارد و به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی صعود کند. استیل آذین در این مرحله به مصاف برنده دیدار استقلال تهران - ذرت کاران پارس آباد می رود.

در روزی که تیم ملوان بندرانزلی پیروزی 2 بر یک را در مصاف با سپیدرودرشت جشن گرفت و فاتح دربی گیلان شد، تیم صبای قم نیز با یک گل از سد فولاد نوین اهواز گذشت تا جمع تیم‌های لیگ برتری در مرحله یک هشتم نهایی کامل‌تر شود.

- نتایج دیدارهای امروز مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای کشور به شرح زیر است:
* پیکان قزوین یک - پتروشیمی تبریز یک (این بازی به وقت‌های اضافه کشیده شد)

* استیل آذین تهران 2 - سپاهان نوین اصفهان صفر
گل‌ها:
مهدی مهدوی کیا (25) و محمد غلامی (27)

* ملوان بندرانزلی 2 - سپیدرود رشت یک
گل: مهرداد اولادی (16 و 78) برای ملوان و میلاد گوهری نیا (90) برای سپیدرود

* فولادنوین اهواز صفر - صبای قم یک
گل: محسن بیاتی نیا (52)

* شاهین پارس جنوبی یک - مس سرچشمه یک (این بازی به وقت‌های اضافه کشیده شد)
گل‌ها:
ایوان پتروویچ (10) برای شاهین و پاشا خلیلی (17) برای مس سرچشمه
اخراج: خسرو رشیدی (35 - مس سرچشمه)

* سایپا کرج یک - ذوب آهن اصفهان 3
گل‌ها: رضا محمودی (77) برای سایپا و محمد قاضی (30، 32 و 45) برای ذوب آهن

کد خبر 1032502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha