پانصد غرفه فرهنگی، رفاهی و امدادی در مسیر راهپیمایان

بیش از 500 غرفه فرهنگی، هنری، خبری، امدادی و رفاهی در مسیر راهپیمایی تهرانی ها در سالروز پیروزی انقلاب توسط سازمانها، نهادها و تشکلهای مردمی برپا شده است.

به گزارش خبرنگاران مهر از خیابانهای منتهی به میدان آزادی در تهران، سرویس‌دهی رایگان مترو و شرکت واحد اتوبوسرانی به جهت رفت و آمد مردم از دیگر تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی نهاد ها برای جشن ملی 22 بهمن است.

همچنین جمعیت هلال احمر در مسیر راهپیمایان عملیات آموزشی راپل و دیگر عملیات امدادی اجرا می کند و به ترویج فعالیتهای بشر دوستانه و جذب اعضاء داوطلب جدید، برپا کردن چادرهای آموزشی، امدادی و پذیرایی از راهپیمایان، تهیه و توزیع تراکتهای مرتبط با اهداف جمعیت و بروشور معرفی جمعیت پرداخته است.

برپایی نمایشگاه توانمندیها، ثبت‌نام از متقاضیان آموزش امدادی، اجرای مسابقه نقاشی و تجلیل از خانواده شهدا از برنامه‌های سازمان امداد و نجات و همایش مرتبط با حضور زنان در عرصه‌های مختلف هم مهم‌ترین برنامه دفتر امور زنان جمعیت هلال احمر به مناسبت سی‌ و یکمین تولد انقلاب اسلامی است.

سازمان داوطلبان هلال احمر همچنین پایگاههای ویژه استراحت سالمندان را در مسیر راهپیمایی روز 22 بهمن برپا کرده است.

طاق نصرت قرآنی جهت عبور شرکت‌کنندگان از زیر قرآن کریم در حین ورود به مراسم راهپیمایی از دیگر ویژه‏برنامه‏های راهپیمایی امسال است.

بنا بر این گزارش، نمایشگاههای خیابانی عکس، کتاب و اقلام فرهنگی مربوط به انقلاب و ایستگاههای استراحت برای سالمندان و ارائه خدمات پزشکی به آنان نیز در طول مسیر راهپیمایی برپاست.

گروههای سرود و رزم نواز در مسیرهای راهپیمایی با پخش سرودهای انقلابی حال و هوای خاصی به مراسم بخشیده اند.

 همچنین سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران در میدانهای امام حسین(ع)، فردوسی و انقلاب ایستگاههای سلامت با هدف سنجش سطح سلامت مراجعان برپا کرده است.

کد خبر 1034025

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha