به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، امانوئل آلفیرس رئیس مؤسسه اقتصادی و تجاری وستپک بنکینگ کراپ گفت: ما اعتقاد داریم این نخستین خدمات اقتصاد اسلامی در استرالیا است.
براساس اقدامات تازه، این بانک تنها محصولات را از طرف سرمایه گذاران خریداری می کند و آن را ظرف مدت کوتاهی در فهرست خود نگاه می دارد و پس آن که فروخته شد سود را با سرمایه گذار تقسیم می کند.
دوره زمانی و سهم سود از قبل مورد توافق قرار می گیرد.
آلفیرس که بانک وی بزرگترین بانک در استرالیا است گفت: بدنبال موفقیت این اقدام جدید ما به دنبال دیگر طبقه های سرمایه گذاری خواهیم بود.
ثبات در اقتصاد اسلامی
مؤسسه اقتصادی و تجاری وستپک بنکینگ کراپ طی پنج سال متوالی این بانک از بیشترین میزان ثبات برخوردار بوده است.
تحقیقات دولت نشان می دهد در استرالیا 365 هزار مسلمان زندگی می کنند که اگر خدمات اقتصاد اسلامی در دسترس آنها قرار بگیرد از آن استفاده خواهند کرد، چرا که در آموزه ها و تعالیم اسلامی پرداخت و دریافت سود حرام شده است.
راه اندازی این اقدام جدید در استرالیا با هدف پیوستن این کشور به صنعت اقتصاد اسلامی که به سرعت درحال رشد است صورت می گیرد.
سیمون کرین وزیر تجارت استرالیا گفت: اقتصاد اسلامی یک بخش درحال رشد است و استرالیا باید بخش از آن باشد.
ارتقای قدرت مالی به واسطه اقتصاد اسلامی
وی اظهار داشت که توسعه بانکداری اسلامی می تواند به استرالیا کمک کند از بازیکنهای قدرتمند منطقه اقتصادی باشد. رشد مستمر اقتصاد اسلامی در بازارهای آسیایی ضرورتی برای خدمات منابع محور و زیر ساختی را فراهم می کند که سرمایه های لازم برای تشکیل اقتصاد اسلامی است.
اقتصاد اسلامی یکی از بخشهای صنعت جهانی اقتصادی است که از سریع ترین رشد برخوردار است. این صنعت از سه دهه گذشته شکوفایی خود را آغاز کرد و با رشد ثبات پذیر خود توجه سرمایه گذاران و بانکداران سراسر دنیا را به خود جلب کرد. درحال حاضر حدود 300 بانک اسلامی و مؤسسه مالی در سراسر جهان وجود دارند که دارایی های آنها تا سال 2013 به 1 تریلیون دلار می رسد.
نظر شما