به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سردار محمد قصری ظهر دوشنبه در جمع اساتید دانشگاه های استان مرکزی در اراک افزود: علم و دانش از مهمترین ابزارهای تامین امنیت در کشور محسوب می شود که در این راستا اقدامات ارزنده ای در گسترش علوم و فنون جدید در نیروی انتظامی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: حوزه های تحقیقاتی ناجا هم اینک در دو بخش تخصصی در مجموعه های آگاهی، راهور و اطلاعات و در بخش دوم به واحدهای تحقیقاتی استانی تقسیم شده است که هر یک بر اساس شرح وظایف خود نسبت به انجام برنامه های علمی برای افزایش امنیت در جامعه اقدام می کنند.
قصری با اشاره به اینکه در هر استان بر اساس ویژگیهای آن استان مراکز تحقیقاتی فعالیت می کنند بیان داشت: فعالیت واحدهای تحقیقاتی و علمی نیروی انتظامی در هر استان بر اساس ویژگی های فرهنگی، علمی، اقتصادی و جغرافیایی در حال فعالیت هستند ولی اقدامات تحقیقاتی واحدهای استانی در ناجا پاسخگوی نیزهای همه استانها نیست که می طلبد این واحدها با انسجام بیشتر نیازهای استان خود را در این بخش تامین کنند.
رئیس سازمان تحقیقات نیروی انتظامی با اشاره به اینکه قابلیت های مناسبی در استانها برای رسیدگی به مسایل و مشکلات آنان در واحدهای تحقیقاتی وجود دارد اظهار داشت: هم اینک استعدادها و قابلیتهایی در برخی استانها وجود دارد که تهران از آن برخوردار نیست چرال که رقابت علمی در استانها برای رسیدن به برنامه های تحقیقاتی و انگیزه ای که در این رقابت در میان فعالان در مراکز تحقیقاتی استانها وجود دارد در تهران دیده نمی شود.
فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز گفت: تغییر رویکرد فرهنگی و اجتماعی در دنیا و به تبع آن در کشور و در نیروی انتظامی از رویکرد سخت افزاری به نرم افزاری بر ضرورت توجه بیشتر به استفاده از روش های علمی در تامین امنیت در کشور تاکید دارد.
سردار کاظم مجتبایی افزود: استان مرکزی از بنیه علمی و فرهنگی بالایی برخوردار است و هم اینک با 120 هزار دانشجو و بیش از 300 هزار دانش آموز و بهره گیری از اساتید مجرب در زمینه علمی از پیشرفتهای بالایی برخوردار بوده است که نیروی انتظامی در استان مرکزی نیز همگام با این پیشرفتها به موفقیت های خوبی در عرصه های علمی دست یافته است.
نظر شما