۳ اسفند ۱۳۸۸، ۱۶:۱۳

عباس زاده در گفتگو با مهر:

وزارت‌کشور خود را موظف به حمایت از احزاب می‌داند

وزارت‌کشور خود را موظف به حمایت از احزاب می‌داند

مدیر کل سیاسی وزارت کشور با تاکید بر اینکه ما خود را موظف به حمایت از احزاب می دانیم، گفت: نمایندگان مجلس با اشراف کاملی که به مسائل تحزب در ایران دارند قطعا این ملاحظات و تجربه پرداخت یارانه در یک مقطع خاص و همچنین تجربیات دیگر کشورها و آسیب شناسی و نقاط قوت و ضعف آن تجربه ها را مد نظر قرار می دهند لذا بهتر است روند مطالعه تجربیات گذشته و شرایط تحزب در کشور ما تکمیل شود و به نتیجه برسد.

محمود عباس زاده مشگینی مدیر کل سیاسی وزارت کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به سئوالی در خصوص پیشنهاد نمایندگان برای اختصاص اعتباری در بودجه 89 برای یارانه احزاب که در لایحه دولت قید نشده است ، اظهار داشت: ما هر آنچه که در مجلس تصویب و تبدیل به قانون شود را اجرا می کنیم البته معمولا مجلس لوایح ارسالی از دولت را بررسی می کند.

وی افزود: ما اصولا نسبت به هر گونه کمک به احزاب معتقد بوده و آنان را موثر می دانیم لذا خود را موظف به بستر سازی برای فعالیت سالم احزاب و کمک به آنان می دانیم.

عباس زاده همچنین در خصوص نحوه تعلق گرفتن یارانه به احزاب، گفت: اگر قرار باشد دولت به احزاب کمک مالی کند ، اصولا این کمک باید قانونمند و قاعده مند باشد زیرا اگر کارها بدون تدبیر و محاسبه انجام شود قطعا نتیجه مطلوبی نخواهد داشت به گونه ای که شاید گاهی هم نتیجه عکسی را دربرداشته باشد.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با تاکید بر اینکه ما خود را موظف به حمایت از احزاب می دانیم، تصریح کرد: به همین منظور در وزارت کشور مطالعه ای را در خصوص پرداخت یارانه به احزاب و تجربه برخی از کشورها در این رابطه صورت داده ایم به گونه ای که تعدادی از کشورها تجارب و ساز و کارهای مفیدی در رابطه با پرداخت یارانه به احزاب تنظیم کرده اند و پرداخت یارانه در راستای منافع ملی و در چارچوب ساختار و قانون آنها انجام می گیرد.

وی اضافه کرد: پرداخت یارانه به احزاب بدون حساب و کتاب ممکن است احزاب را از اهداف اصلی خود دور نماید لذا ما علاقمند بودیم قبل از طرح این موضوع به طور جدی ، مطالعات کاملی صورت بگیرد و نقاط قوت و ضعف آن نیز بررسی شود تا شاهد با نشاط شدن فضای سیاسی کشور باشیم.

عباس زاده تصریح کرد: نمایندگان مجلس با اشراف کاملی که به مسائل تحزب در ایران دارند قطعا این ملاحظات و تجربه پرداخت یارانه در یک مقطع خاص و همچنین تجربیات دیگر کشورها و آسیب شناسی و نقاط قوت و ضعف آن تجربه ها را مد نظر قرار می دهند لذا بهتر است روند مطالعه تجربیات گذشته و شرایط تحزب در کشور ما تکمیل شود و به نتیجه برسد . به طور طبیعی وزارت کشور خود برای حمایت از احزاب تصمیم گرفته و در قالب پیشنهاد در لایحه می گنجاند.

وی با بیان اینکه وزارت کشور همچنین مطالعاتی را در خصوص نحوه استفاده از یارانه توسط احزاب در سالهای گذشته انجام داده است، گفت: ما باید به طور دقیق دریابیم که یارانه ها تا چه اندازه در فعالیت احزاب موثر بوده است و به چه میزان باعث تقویت احزاب و ایجاد رقابت و در نهایت نشاط سیاسی در چارچوب قانون شده است.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور همچنین گفت: دستیابی به این مرحله از فعالیت احزاب مستلزم طی روندی کارشناسی شده است لذا ما امیدواریم نمایندگان مجلس به این ملاحظات توجه داشته باشند.

به گزارش مهر ، یارانه احزاب در 5 سال اخیر و پس از روی کار آمدن دولت نهم قطع شده است و برخی نمایندگان مجلس درپی احیای آن با هدف تقویت احزاب هستند.

کد خبر 1038998

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha