به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، در حالیکه هفته جاری قرار بود مدیران ارشد تعاون و مسکن و شهرسازی در جلسه ای مشترک، گزارش آخرین وضعیت مسکن مهر تبریز را ارائه دهند، توضیحات رئیس سازمان مسکن و شهرسازی آذربایجان شرقی جالب توجه بود.
وی با استفاده از جملات پیچیده تنها به آمارهای استانی تاکید کرد در حالیکه درد بی درمان مسکن مهر آذربایجان شرقی تنها به کلانشهر تبریز مربوط می شود.
حسین خلیلی مرد با بیان اینکه "هیچ تعاونی مسکن مهر غیر تبریزی در استان بدون زمین نمانده" گفت: اولین گروه از متقاضیان مسکن مهر در استان در هفته دولت سال 89 خانه های خود را تحویل می گیرند.
وی افزود: اولین خانه های آماده شده در شهرهای آذرشهر و بناب تحویل متقاضیان خواهد شد و آخرین مسکن تحویلی حداکثر تا هفته دولت سال 90 به طول می انجامد.
وی مسکن مهر را طرحی بدون محدودیت دانست و گفت: در برخی از شهرستانها زمین در اختیار تعاونی های سه یا چهار نفره قرار گرفته و وام هم به آنها تعلق گرفته و دیگر افسار سرعت اجرای کار از دست ما خارج شده و بر عهده هیئت مدیره تعاونی قرار گرفته است.
خلیلی مرد تعداد متقاضیان مسکن مهر استان را در حال حاضر بالغ بر 49 هزار و 800 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 32 هزار متقاضی از شهر تبریز و 15 هزار متقاضی از 57 شهر دیگر استان هستند.
وی در پاسخ به موضوع کاهش تعداد متقاضیان مهر افزود: بسیاری از کسانی که در ابتدا ثبت نام کرده بودند پس از اینکه متوجه شدند شهر سهند برای ساخت خانه های مسکن مهر در نشر گرفته شده به علت دور بودن آن از شهر انصراف دادند.
خلیلی مرد ادامه داد: البته ریزش آمار متقاضیان به عوامل دیگری نظیر کنار گذاشته شدن ثبت نامهای خانوادگی، رعایت نشدن شرط نداشتن خانه و زمین و همچنین مشکل تامین آورده مورد نیاز بوده است.
دبیر شواری تامین مسکن استان اظهار داشت: تعداد متقاضی آذربایجان شرقی در مقایسه با سایر استانها بدون احتساب شهر جدید سهند "عالی" و با در نظر گرفتن آن خوب نزدیک به متوسط است.
خلیلی مرد از افزایش وام و تسهیلات اعطایی به متقاضیان خبر داد و گفت: مبلغ این وام برای تعاونی ها از 15 به 20 و برای انبوه سازان از 20 به 25 میلیون تومان افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: این وامها از ابتدای سال 89 توسط بانک مسکن پرداخت می شود که سهم استان ما در مرحله اول بالغ بر هزار و 771 میلیارد تومان خواهد بود.
خلیلی مرد همچنین با اشاره به پیشرفت ساخت اتوبان شهر جدید سهند گفت: از اوایل شهریورماه سال جاری روی این طرح تمرکز شده و و پیگیری های جدی صورت گرفته است.
وی افزود: با بررسی طرح مقرر شد که مبلغ 10 میلیارد تومان از سوی شهر سهند تامین شود که نیمی از آن را وزیر مسکن و شهرسازی به صورت نقد پرداخت کرده و بقیه را نیز استاندار آذربایجان شرقی تعهد کرده طی دو سال در بودجه استانی لحاظ کند.
خلیلی مرد شهر سهند را دارای زیر ساختهای خوب دانست و گفت: اکنون این اتوبان با 35 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده از دو جناح آغاز شده و پیش بینی می شود طی مدت حداکثر دو سال به بهره برداری برسد.
نظر شما