خبر گزاری مهر- گروه اجتماعی: توسعه پایدار به عنوان یکی از بسترهای تعالی و رشد انسان آنگاه می تواند موفقیتآمیز باشد که با یاری و مشارکت همه گروههای اجتماعی و برای همه آنان صورت پذیرد. در میان گروههای اجتماعی زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند و توجه به نیروهای بالقوه این بخش از جامعه عاملی است که در کشورهای در حال توسعه نادیده گرفته شده است و به همین جهت، علی رغم برنامهریزیها و فعالیتهای انجام یافته هنوز در این کشورها زنان نتوانسته اند به جایگاه و نقش مناسب خود در اداره امور کشور و در تصمیمگیریها دست یابند.
زنان و توسعه پایدار: نگاهی مقایسه ای به جهان اسلام نوشته محمد حسین حافظیان، توانمند سازی زنان در فرآیند توسعه به قلم زهرا رضایی، نقش زنان در توسعه روستایی، پژوهشی از فاطمه پاسبان، جنسیت و توسعه برگردان مهدی نیاکانی فر از موضوعات مورد بررسی در این پژوهشنامه هستند.
مشارکت سیاسی زنان درایران، غرب و اسلام نوشته سید محمد احمدی، توانمند سازی اقتصادی زنان روستایی از طریق اعتبارات خرد اثر فرزانه مافی، بررسی موانع توسعه ای مشارکت زنان در مدیریت شهری کاری از سارا مژده ای و شمس السادات زاهدی از دیگر عناوین مورد توجه این پژوهشنامه هستند.
نظر شما