به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، صادرات غیر نفتی یکی از اهداف مسئولان کشوری در سالهای اخیر است و برگزاری نشستهایی پیرامون معضلات و ارائه راهکارهای جهت رفع موانع موجود در مسیر دستیابی به این مهم، از سوی مسئولان رده اول کشوری در مناطق مختلف الزامی شده است.
شهرستان دماوند نیز از دیر باز دارای توانمندیهای بالقوه و محصولات معروفی نظیر سیب، سیب زمینی و عسل است، اما معضلات موجود باعث رونق کم سالهای اخیر پتانسیلهای صادراتی این شهرستان شده است.
راهکارهای چگونگی توسعه صادرات غیر نفتی شهرستان دماوند ظهر چهارشنبه طی نشستی در محل کنفرانسهای فرمانداری این شهرستان با حضور مسئولان محلی و مدیران دستگاههای مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
معاون اداری و برنامه ریزی فرمانداری شهرستان دماوند در حاشیه این نشست به خبرنگار مهر گفت: بحث فرهنگ سازی در سطح شهرستان دماوند پیرامون توسعه امر صادرات غیر نفتی، پیش نیاز آغاز این حرکت است.
سعید افشار نادری با اشاره به توانمندیهای شهرستان دماوند در زمینه صادرات خاطر نشان کرد: شاید محصولات بومی شهرستان دماوند نظیر سیب، سیب زمینی، قیسی و عسل دارای کیفیتهای جهانی شدن نباشند اما پتانسیلهای موجود در راستای تحقق این امر مهم نباید فراموش شود.
این مسئول تدوین شناسنامه صادرات غیر نفتی شهرستان دماوند را امری ضروری دانست و افزود: در نشست گذشته فرمانداری مقرر شد تا دستگاههای مختلف به شناسایی زمینه های گسترش و موانع موجود در مسیر پیشرفت صادرات غیر نفتی در حوزه فعالیت خود بپردازند تا از جمع آوری این داده ها شناسنامه صادرات غیرنفتی شهرستان دماوند تدوین شود.
وی با بیان اینکه تمهیدات و اقدامات امروز پیرامون امر صادرات غیر نفتی در آینده نتیجه بخش خواهد بود اظهار داشت: دستگاههایی مانند جهاد کشاورزی، تعاون، امور صنفی، بازرگانی و صنایع معادن پیشروان امر توسعه صادرات غیر نفتی و نهادهایی همچون بانکها، مخابرات و اداره برق به عنوان پشتیبان هستند هر یک به سهم خود نقشی برای بهبود وضع موجود انجام دهند.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما