به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فرحناز ترکستانی با اعلام این خبر افزود: اساتید دانشگاههای علوم پزشکی در مقایسه با سایر اساتید علاوه بر تربیت دانشجویان، مشغله درمان مردم را هم دارند و استقبال آنها از جشنواره قرآنی از نظر فرهنگی اهمیت بالایی دارد و در بهبود رابطه جامعه پزشکی با عموم مردم تاثیرگذار است.
وی در رابطه با اولویتهای قرآنی وزارت بهداشت برای اساتید و کارکنان گفت: بحث برگزاری جشنواره گام ابتدایی فعالیتهای قرآنی است. باید با دقت اساتید قرآنی در دانشگاهها شناسایی شوند و تفکر قرآنی در دانشگاهها ترویج شود.
همچنین دکتر رحیم قربانی رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به جزئیات این جشنواره گفت: اساتید و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی در چهاردهمین دوره این جشنواره در رشتههای قرائت و تحقیق، ترتیل، حفظ در اجزای 5، 10، 20 و کل قرآن، تفسیر با استناد به تفسیر سور مبارکه لقمان و حجرات از حجتالاسلام قرائتی و ترجمه سوره مبارکه توبه از کتاب مرحوم فولادوند و پرتویی از نور از حجتالاسلام قرائتی و پژوهش شرکت می کنند.
قربانی با اشاره به حضور 270 نفر از برگزیدگان مراحل دانشگاهی در این جشنواره اضافه کرد: این جشنواره همزمان با میلاد با سعادت رسول گرامی اسلام و هفته وحدت در روزهای 10 تا 12 اسفند در دانشگاه جندی شاپور اهواز برگزار می شود.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت افزود: از این تعداد 140 نفر در گروه خواهران و 130 نفر گروه برادران به رقابت میپردازند و در روز پایانی از 50 نفر این افراد با اهدای هدایای معنوی تجلیل میشود.
وی تاکید کرد: بخش پژوهش برای نخستین بار در این جشنواره اعمال شده است و در نهایت از 51 اثر رسیده به دبیرخانه 6 اثر توسط هیئت داوران انتخاب و معرفی میشوند.
نظر شما